Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meghívjam a testvérem az eljegyzési bulira, ha ő csak közmunkás, én és a párom meg ismerőseink, vállalkozók és üzletemberek vagyunk?
Tud a hírről, de a bulit nem említettük még neki.
Keveset beszélünk, aminek az anyagi dolgok az okai.
Ő megelégszik a közmunkás életével.
Én és a párom teljesen más közegben élünk, más életszínvonalon.
Egy barátunkat se ismeri, nem tudom jó döntés lenne-e egy ilyen társaságba őt meghívni?
El tudna vegyülni, vagy jól érezné magát a bulin?
Nekem ilyen kérdés eszembe sem jutna. A testvéred! Megérteném ha azért írnád ki a kérdést, mert 5 éve nem beszéltetek mert olyan rossz a viszony, vagy valami hasonló indokkal..na de így, hogy a munkája miatt nem..
Én biztos meghívnám, és baromi magy lelkiismeret-furdalásom lenne, ha eltitkolnám előtte a bulit és mindenki más meg ott van. Szerintem ne te döntsd el előre, hogy ő jól érezné-e magát! Hívd meg, ha akar elmegy, ha akar nem. Ha nem érzi jól magát akkor úgy is hazamegy 1 óra után. De add meg neki a lehetőséget egy közös ünneplésre veletek!
Hányingerkeltő ahogy beszélsz. Inkább ne hívd meg, biztos sokkal jobban fogja magát érezni.
A barátaiddal egyébként nem biztos, hogy lenne bármi baja, de hogy te végtelenül sznob és lenéző vagy vele szemben, ez nem kérdés.
Nem kérek a lenéző válaszokból.
A kérdést őszintén írtam ki, mert nem tudjuk a párommal mit csináljunk.
Gondoltam hátha írnak pár jó gondolatot itt, de eddig nem úgy tűnik.
nem ,ne hivd meg ,lehet csak 20ezres oltony lenne rajta ,vagy sort inna meregdraga konyak helyett ,kinek hianyzik ez?
komolyra forditva a szot ,ha a kerdes nem szivatas ,akkor huzd le magad a wcn...
4es, köszi a választ.
Arra is gondoltunk, hogy csak futólag megemlítjük neki, hogy nincs-e kedve az ismerőseinkkel bulizni egyet, és majd kiderül arra mit mond, utána ha igent válaszol, elhívjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!