Menő üzletemberek vállalkozók egész nap csak dolgoznak?
Én ismerek vállalkozót... Egy évben legalább kétszer megy el Thaiföldre, őneki az utazás a mindene. Házán, kocsiján annyira nem látszik a vagyona. Oké, Mercedese van, de az is úgy 7 éves kocsi lehet.
Már volt több felesége is, mind otthagyta a munkamániája miatt. A gyerekével is fasírtban vannak. Már nagyon sokan meglopták (alkalmazottak) ezért senkiben sem bízik... De tényleg: SENKIBEN.
Igazából, megfigyeléseim szerint nagyon sokszor csinál felesleges dolgokat... Tehát bemegy az üzleteibe és elég lenne 1 óra ahhoz, ellenőrizze a dolgokat, de ő ott van több órán keresztül és gyakorlatilag nem csinál semmit, csak nézeget... Ez mondjuk időpazarlás.
Szóval lenne szabadideje, csak nem jól osztja be az idejét. Jelenleg van egy új élettársa, de vele nagyon felszínes a kapcsolat.
Nem lenne ő rossz ember, csak mindig a minkával foglalkozik. Mennyi volt a bevétel, XY jól dolgozott-e, te mikor tudsz bejönni dolgozni... stb... És ez nagyon idegesítő... A beszélgetések mindig a munka témánál kötnek ki és ez bizony nagyon rossz dolog...
Én, ha vállalkozó is leszek, nem így fogom csinálni...
Attól függ milyen területen dolgozik az illető.
Az én férjem jól menő vállalkozónak mondható, még sem dolgozik éjszakába nyúlóan. Két pici gyermekünk van, mindkét baba születésekor hónapokig itthon maradt, hogy tudjon segíteni. Szerencsésnek mondhatjuk magunkat, mert megteheti, hogy sok időt töltsön a családjával. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!