Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A völegenyem szeretné elhalasz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicca kérdése:

A völegenyem szeretné elhalasztani az esküvöt egy évvel. Én a hír óta sírok, miért?

Figyelt kérdés
A volegenyem biztositott rola, hogy nem para/penz stb okok miatt de egy exevel birosagi targyalas miatt (kozos lakas) szeretné elhalasztani az eskuvot egy évvel, Hogy tiszta lappal kezdhessen velem és hogy 100% erobedobassal segithessen a tervezesben. Ez eddig mind szep Es jo de nekem ez ugy esik le hogy az ex kozvetve befolyasolja az eletunk legszebb napjat es kvazi hozza igazitjuk. Igy is elégge megkeseriti az eletunket Es még ezt a napot is bearnyekolja. Pedig már lefoglaluk a templomot es a helyszint is, ruham is megvan, tud a datumrol az egesz csalad. Segitsetek! Jogosan erzem magam es az eskuvot masodlagosnak?

#párkapcsolat #Jegyesseg elhalasztasa
2015. márc. 29. 18:56
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
örülök, hogy felvidítottalak...
2015. márc. 29. 19:44
 12/21 anonim ***** válasza:

én is rákerestem a régebbi kérdéseidre. a párod akkor nem is vette el az exét.

nem értem miért mondhatta le, ha van valami a házzal, akkor a bíróság nem az alapon fog dönteni, hogy már van -e kapcsolata azóta a párodnak

2015. márc. 29. 20:06
 13/21 anonim ***** válasza:
Hogy eltűnt a kérdező :)
2015. márc. 29. 20:08
 14/21 anonim válasza:
0%
En azt nem ertem, miert nem lehet a kerdesre valaszolni. Neeem, paran meg direkt ra is keresnek korabbi kerdesekre. Hat vegulis, ha nincs jobb dolgotok. :))))
2015. márc. 29. 20:26
 15/21 anonim ***** válasza:
Hagyjad már egy kicsit fellélegezni, exek, közös lakás, stb... Szerencsétlen fickó, nem szünetet kért, csak egy év elhalasztást! Korrekt volt, mit erőlteted, még a végén lelép, aztán nézhetsz! Az ilyen nők elöl szaladni kellene inkább! :)
2015. márc. 29. 20:29
 16/21 anonim ***** válasza:
Lehet a vőlegény véletlenül betévedt a gyakorin feltett kérdések közé, és rájött, talán mégsem akar házasodni.
2015. márc. 29. 20:30
 17/21 anonim ***** válasza:
Hogy lehet megnèzniaz előző kèrdèseket?
2015. márc. 29. 21:32
 18/21 wiWell ***** válasza:

Kimásolod a google keresobe ezt "kicca nevű felhasználó kérdése:"

[link]

Viszont nem fél éve volt, hogy a kérdezonek tetszett a kollégája, hanem másfél éve, 2013-ban.

Amúgy engem is érdekelne, hogy mi lett aztán és végul melyik fiúhoz mész hozzá kérdezo.

2015. márc. 29. 21:36
 19/21 anonim ***** válasza:
hát, ha nincs exe mindkét pasinak, akkor az eredetihez megy hozzá, nem a kollégához, akivel kb 2010 óta van együtt, és akinek gyereke is van.
2015. márc. 29. 21:59
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

a vagyoni osztozkodás miatt azt akarja hogy házasság előtt legyen a nevén amit neki ítélnek, ne házasság után.

(jogos is, mert ami az exével közös volt, az őrá eső részt ha házasság után kapná meg, akkor meg veled lenne közös)

ilyen egyszerű nem kell rémeket látni

2015. márc. 29. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!