Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A völegenyem szeretné elhalasztani az esküvöt egy évvel. Én a hír óta sírok, miért?
A lakas, ami miatt pereskednek kozos.
Innentol kezdve nemcsak az ex befolyasolja az eskuvotoket, hanem a parod is. Vagyis, ok ketten egyutt.
Egyebkent nekem nagyon gaz kifogas ez. Miert ne tudna elvenni teged, es elnetek az eleteteket? Csak azert, mert par havonta van egy targyalas?
Ejha, te aztán logikusan gondolkozol.
Beárnyékolja az eksüvő napját, amikor azt mondta, hogy 1 évvel később lenne? Azt meg hogy? Bár ezt hamarabb is kitalálhatta volna, de én sem örülnék, ha az egyik még nem értv éget és már csapnék is bele a másikba. Amikor összejöttél vele tudtad, hogy van neki ez exe (akkor gondolom még házas volt)? Ha igen, akkor sejthetted, hogy nem lesz egy sétagalopp.
Ha ezt azelőtt mondja, hogy lefoglaltok volna mindent, termet, ruhát, értesítettétek volna a rokonságot, akkor azt mondanám, kicsit még érthető is. Maga a tárgyalás, a tárgyalás kimenetele miatti stressz lehet annyira frusztrálja, hogy úgy érzi, nem tud annyira koncentrálni az esküvőre, mint szeretné. Egy ilyen helyzet nagy stresszel járhat.
Viszont előbb kellett volna, hogy ez a vőlegényed eszébe jusson. Így már, hogy minden le van szervezve, tényleg gonosz húzás.
ilyen béna indokot sem hallottam még.
ha nem pont arra a napra esik a tárgyalás , mint az esküvőtök, akkor mi a gond?
nekem mégis inkább úgy tűnik, hogy beparázott, vagy nem akar elvenni.
1 évvel ritkán halasztják el, úgyhogy már mindenki tud róla, le van foglalva a hely.
faggasd ki, hogy tényleg ez volt -e az indok
te meg megcsaltad egy haverral...
Megnéztem pár korábbi kérdésed, neked elképesztő, mennyi nyűgöd van.
Koszonom mindenkinek a valaszt itt es priviben is.
Az utolso kommenten még nevetni is sikerult :)
Aruld el kerlek, hogy melyik a volegenyed!
A pasi, akivel rossz a kapcsolatod, es kilepnel belole a kollegad kedveert, akivel csokoloztal?
Vagy a kollegad, akivel 6 honapja meg csak ott tartottatok, hogy egy es mas semmi?
Barmelyik is legyen, van am ertelme elkapkodni az eskuvot...
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!