Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A völegenyem szeretné elhalasz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kicca kérdése:

A völegenyem szeretné elhalasztani az esküvöt egy évvel. Én a hír óta sírok, miért?

Figyelt kérdés
A volegenyem biztositott rola, hogy nem para/penz stb okok miatt de egy exevel birosagi targyalas miatt (kozos lakas) szeretné elhalasztani az eskuvot egy évvel, Hogy tiszta lappal kezdhessen velem és hogy 100% erobedobassal segithessen a tervezesben. Ez eddig mind szep Es jo de nekem ez ugy esik le hogy az ex kozvetve befolyasolja az eletunk legszebb napjat es kvazi hozza igazitjuk. Igy is elégge megkeseriti az eletunket Es még ezt a napot is bearnyekolja. Pedig már lefoglaluk a templomot es a helyszint is, ruham is megvan, tud a datumrol az egesz csalad. Segitsetek! Jogosan erzem magam es az eskuvot masodlagosnak?

#párkapcsolat #Jegyesseg elhalasztasa
2015. márc. 29. 18:56
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
71%

A lakas, ami miatt pereskednek kozos.

Innentol kezdve nemcsak az ex befolyasolja az eskuvotoket, hanem a parod is. Vagyis, ok ketten egyutt.

Egyebkent nekem nagyon gaz kifogas ez. Miert ne tudna elvenni teged, es elnetek az eleteteket? Csak azert, mert par havonta van egy targyalas?

2015. márc. 29. 19:00
 2/21 anonim ***** válasza:
91%
"Hogy tiszta lappal kezdhessen velem" Akkor miért nem csak azután jegyzett el eleve, hogy az exével lezárták a dolgaikat? Eddig nem jutott eszébe, hogy még hátra van a tárgyalás?
2015. márc. 29. 19:01
 3/21 anonim ***** válasza:
73%
Hát ez nagyon szemét húzás tőle... Nekem is idén lesz, így elég jól bele tudom képzelni magam a helyzetedbe. Ha most a párom közölné, hogy mégse lesz idén esküvő úgy, hogy megvan a ruhám, az éttermet is és az anyakönyvvezetőt is elintéztük és az egész család tud róla, hát én előkapnék egy bőröndöt és szó nélkül összecuccolnék. Na, meg egy büdös nagy pofont is levernék, hogy érezze, nagyon nem értek egyet azzal, hogy hülyét csinált belőlem...
2015. márc. 29. 19:01
 4/21 anonim ***** válasza:
48%

Ejha, te aztán logikusan gondolkozol.

Beárnyékolja az eksüvő napját, amikor azt mondta, hogy 1 évvel később lenne? Azt meg hogy? Bár ezt hamarabb is kitalálhatta volna, de én sem örülnék, ha az egyik még nem értv éget és már csapnék is bele a másikba. Amikor összejöttél vele tudtad, hogy van neki ez exe (akkor gondolom még házas volt)? Ha igen, akkor sejthetted, hogy nem lesz egy sétagalopp.

2015. márc. 29. 19:02
 5/21 anonim ***** válasza:
94%

Ha ezt azelőtt mondja, hogy lefoglaltok volna mindent, termet, ruhát, értesítettétek volna a rokonságot, akkor azt mondanám, kicsit még érthető is. Maga a tárgyalás, a tárgyalás kimenetele miatti stressz lehet annyira frusztrálja, hogy úgy érzi, nem tud annyira koncentrálni az esküvőre, mint szeretné. Egy ilyen helyzet nagy stresszel járhat.

Viszont előbb kellett volna, hogy ez a vőlegényed eszébe jusson. Így már, hogy minden le van szervezve, tényleg gonosz húzás.

2015. márc. 29. 19:11
 6/21 anonim ***** válasza:
73%

ilyen béna indokot sem hallottam még.

ha nem pont arra a napra esik a tárgyalás , mint az esküvőtök, akkor mi a gond?

nekem mégis inkább úgy tűnik, hogy beparázott, vagy nem akar elvenni.

1 évvel ritkán halasztják el, úgyhogy már mindenki tud róla, le van foglalva a hely.

faggasd ki, hogy tényleg ez volt -e az indok

2015. márc. 29. 19:14
 7/21 anonim ***** válasza:
35%

te meg megcsaltad egy haverral...

Megnéztem pár korábbi kérdésed, neked elképesztő, mennyi nyűgöd van.

2015. márc. 29. 19:17
 8/21 A kérdező kommentje:

Koszonom mindenkinek a valaszt itt es priviben is.

Az utolso kommenten még nevetni is sikerult :)

2015. márc. 29. 19:30
 9/21 anonim ***** válasza:
91%

Aruld el kerlek, hogy melyik a volegenyed!

A pasi, akivel rossz a kapcsolatod, es kilepnel belole a kollegad kedveert, akivel csokoloztal?

Vagy a kollegad, akivel 6 honapja meg csak ott tartottatok, hogy egy es mas semmi?

Barmelyik is legyen, van am ertelme elkapkodni az eskuvot...

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2015. márc. 29. 19:42
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet hogy "szerelgeti" még az exet a közös lakásukban, aztán azért akarja elhalasztani az esküvőt még egy évvel? Mert amúgy ez egy elég hülye indok lenne az esküvő elhalasztására.
2015. márc. 29. 19:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!