Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért ilyen erőszakos?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen erőszakos?

Figyelt kérdés
Két hete kérte meg a kezem. Mindig is féltékenykedő és védelmező tipus volt. Az egyik volt legjobb barátom fiú. Épp a 20. születésnapomat ünnepeltük és hát enyhén berúgtam.. A fiú barátom és egy másik barátnőm próbátak hazacipelni de sehogy sem álltam a lábamon. Aztán a fiú barátom úgy döntött h felemel és úgy visz el a kocsihoz. Na ekkor megjelent ő és szinte félholtra verte amiért megmerte fogni a combomat (mert úgy vitt). Rendőrségi ügy is lett belőle felfüggesztést kapott és aztóta nem beszéltem a fiúval. De már nem 1x volt ilyen. Ha az utcán leszólítanak akkor is képes leállni verekedni. Csak itt ezzel az a probléma h nem épp egy átlagos alkat. 198cm és testépítő. Ha jobban meglendíti a kezét akár maradandó sérülést is okozhat. Velem is gyakran erőszakos. Ha nem az van amit ő akar akkor képes ököllel ütni a falat és tányérokat törni. Szex terén sem a leggyengédebb.. Alig érünk haza már szó szerint leszaggatja rólam a ruhát és olyan erőszakosan csókol h belefájdul a szám. Próbáltam már vele erről beszélni de semmit sem hatott. Amikor elakartam hagyni mert már elegem volt a viselkedéséböl összetört. Térden állva könyörgött nekem h ne hagyjam el és ha jól láttam még sírt is. Mivel én szerettem még akkor is ezért vele maradtam. A szüleit nem ismerem. Még kamasz korában elküldték otthonról mert a részeges apját megverte. Ő csak segíteni próbált de a végén úgy jött ki h ő a rossz. A saját anyja küldte el pedig csak megvédte. Hihetetlenül szeretem minden hülyeségével. Ezért is mondtam neki igent. De valahogy változtatni kéne a viselkedésén. Mi lesz ha a saját gyerekével is így fog bánni?
2015. márc. 15. 14:39
1 2 3 4 5
 41/43 A kérdező kommentje:

Kereken egy hét telt el. Utánnam jött. Ismét megpróbálta visszakönyörögni magát hozzám de nem engedtem. A mostani lakcímemet és az új telefonszámomat fogalmam sincs h honnan tudta meg de azóta naponta többször felhív vagy üzenetet küld. Két hét múlva repülök hollandiába. Teljesen új életet kezdek.

Köszönöm a sok jó kívánságot és bíztatást amiket tőletek kaptam itt és privát üzeneteken keresztül. Sokat segítettetek. Még most sem tudnám azt mondani h nem szeretem de örülök h vége van. Szabadabbnak érzem magam nélküle.:)

2015. márc. 22. 11:28
 42/43 anonim ***** válasza:
55%
Jól tetted! Bátor voltál. Sok sikert külföldön.
2015. márc. 22. 11:32
 43/43 anonim ***** válasza:
55%
Sok sikert, innen már csak egy jobb élet felé vezethet út!:) Legyél erős!
2015. márc. 22. 12:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!