Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért ilyen erőszakos?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen erőszakos?

Figyelt kérdés
Két hete kérte meg a kezem. Mindig is féltékenykedő és védelmező tipus volt. Az egyik volt legjobb barátom fiú. Épp a 20. születésnapomat ünnepeltük és hát enyhén berúgtam.. A fiú barátom és egy másik barátnőm próbátak hazacipelni de sehogy sem álltam a lábamon. Aztán a fiú barátom úgy döntött h felemel és úgy visz el a kocsihoz. Na ekkor megjelent ő és szinte félholtra verte amiért megmerte fogni a combomat (mert úgy vitt). Rendőrségi ügy is lett belőle felfüggesztést kapott és aztóta nem beszéltem a fiúval. De már nem 1x volt ilyen. Ha az utcán leszólítanak akkor is képes leállni verekedni. Csak itt ezzel az a probléma h nem épp egy átlagos alkat. 198cm és testépítő. Ha jobban meglendíti a kezét akár maradandó sérülést is okozhat. Velem is gyakran erőszakos. Ha nem az van amit ő akar akkor képes ököllel ütni a falat és tányérokat törni. Szex terén sem a leggyengédebb.. Alig érünk haza már szó szerint leszaggatja rólam a ruhát és olyan erőszakosan csókol h belefájdul a szám. Próbáltam már vele erről beszélni de semmit sem hatott. Amikor elakartam hagyni mert már elegem volt a viselkedéséböl összetört. Térden állva könyörgött nekem h ne hagyjam el és ha jól láttam még sírt is. Mivel én szerettem még akkor is ezért vele maradtam. A szüleit nem ismerem. Még kamasz korában elküldték otthonról mert a részeges apját megverte. Ő csak segíteni próbált de a végén úgy jött ki h ő a rossz. A saját anyja küldte el pedig csak megvédte. Hihetetlenül szeretem minden hülyeségével. Ezért is mondtam neki igent. De valahogy változtatni kéne a viselkedésén. Mi lesz ha a saját gyerekével is így fog bánni?
2015. márc. 15. 14:39
1 2 3 4 5
 11/43 Költőnő? ***** válasza:
80%
ha azt írná, bki, h igen; elmennél? akarnál változni? Dehogyis. Ha akarnád nem gykn kérdezősködnél hanem már csinálnád...
2015. márc. 15. 15:03
 12/43 acelsziv ***** válasza:
100%
Nem. Egy ilyen gyagyáson semmi nem segít. Pláne... De tényleg. Ő mit mond magáról? Elismeri, hogy gond van vagy hallani nem akar róla?
2015. márc. 15. 15:04
 13/43 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalatból mondom, hogy a pszichológus sem szünteti meg a dolgokat. Javíthat rajta annyit, hogy kicsit jobban visszafogja magát egy ideig, de bármilyen váratlan helyzetben robbanhat, és a féltékenység soha nem fog elmúlni. Az egész élete hibás értékrendre alapul, és ezt nem lehet felülírni egy emberben, csak kicsit csiszolni, hogy segítse a beilleszkedést. Nagy valószínűséggel párkapcsolatra alkalmatlan marad egész életében. Ne viccelj, megver valakit, aki megszólít az utcán? Miféle vadállati ösztönök tombolnak a fejében?
2015. márc. 15. 15:05
 14/43 A kérdező kommentje:
Ő is elimeri h baj van. Szerintem tudnánk változtatni rajta.
2015. márc. 15. 15:06
 15/43 anonim ***** válasza:
87%

Ajánlom figyelembe Albert Györgyi "Miért pont ők?-A férfiak fogságában" című könyvét.

Az első férje egy jóval idősebb diplomata úr volt, aki a házasságuk 4 éve alatt péppé verte pl: Mert a fehér padlószönyegre öntötte a lecsót véletlenül, aztán megerőszakolta.

Mikor már beadta a válást és elment a cuccát összeszedni Györgyi, akkor meg térden állva könyörgött neki, de az ilyen ember sose változik meg.

2015. márc. 15. 15:28
 16/43 anonim ***** válasza:
95%
Ha akarna rajta változtatni, már rég sorra járná az orvosokat. Ha minden áron vele akarsz maradni, tarts magadnál paprika sprayt és legyen egy bőröndöd bepakolva a legszükségesebbekkel. És NE szülj neki gyereket. Te akarnál egy erőszakos apát? Én sem.
2015. márc. 15. 15:30
 17/43 anonim ***** válasza:
100%
Te 20 évesen még mindig azt hiszed, hogy a szerelem elég egy normális, egészséges kapcsolathoz? Nagy tévedésben élsz.
2015. márc. 15. 15:38
 18/43 A kérdező kommentje:
Akkor hagyjam el? De abba én is belehalnék.. Mégis h mondjam el neki? Vagy amikor dolgozik szedjem össze a cuccomat és menjek?
2015. márc. 15. 15:44
 19/43 A kérdező kommentje:
Nem tudom mit tegyek. Annyira szeretem.
2015. márc. 15. 15:44
 20/43 anonim ***** válasza:
100%

Veszélyben vagy. Ez az izomagyú a legtipikusabb bántalmazó (féltékeny, agresszív majd teátrális érzelmi zsaroló). Tedd félre (és tudom, hogy nehéz!) a szeremet, amelyet érzel iránta, gondolkodj józanul. Ő csak azt várja, hogy végleg elkötelezd magad vele, hogy - az ő mentalitása szerint - "birtokába kerülj" - és akkor nem lesz már menekvés. Neki áldozatra van szüksége, akit sakkban tarthat, akin uralkodhat: és neked? Szükségedre van-e másra, mint egy szerethető, mindenben emberséges társra?!

Ha valamire becsülöd magad, ha jót akarsz magadnak, vedd fel a nyúlcipőt és usgyi, amíg még minden csontod (és az önbecsülésed) ép. Ne vedd félvállról a figyelmeztetést, a saját érdekedben.

2015. márc. 15. 15:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!