Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudjam meg, hogy szeretne-e lépni, úgy hogy ne "erőltessem" a dolgot, ne legyek "erőszakos"?
Csak folyton "mellé-találgatok" megtudom, hogy gyűjti a pénzét, elkezdek reménykedni, aztán kiderül, hogy könyvre, külső memóriára, nyaralásra stb-re gyűjt...
Most megint gyűjt, csak nem tudom mire:D
köszi a válaszod
Nem bántani akarlak, de hova sietsz?:)
Gondolom mivel egyetemisták vagytok, egy ideig még esküvő úgy sem lenne! Akkor minek siettetni az eljegyzést? Miért jó évekig jegyben járni?
És jól gondolod, nem szabad ezt erőltetni. Annyira el tudja rontani a varázsát. Várj egy kicsit, ha komolyak a szándékai (már pedig úgy tűnik), akkor meg fogja magától lépni ezt a dolgot!
Szerintem ne szólj neki semmit,ne is kíváncsiskodj!A barátaidat meg lődd le h ne idegesítsenek még jobban!:)Hidd el akkor fog megkérni mikor nem is számítasz majd rá,akkor fog nagyot szólni!:)
Az utolsónak mondanám!Miért jó évekig jegyben járni?Az eljegyzés nem mindenkinek egyenlő a házassággal!Én például kifejezetten házasság ellenes vagyok,még is mindjárt egy éve annak h menyasszony lettem!Nekünk a gyűrűnek nagyon nagy eszmei értéke van,látom h a szándék,h együtt éljük le az életünket nem csak a levegőből kapott hirtelen ötlet ami elszáll,hanem igen is komoly döntés!És mégis csak,egy státuszt már fentebb van a kapcsolatunk és még szorosabb!A házasság meg házasság...csak egy papírforma,h hivatalosan is össze tartozunk,a lagzit meg végképp nem értékeltem sosem,pedig én is mind minden lány álmodik a nagy habos babos hófehér ruháról!Sajnos én így vagyok összekötve!:)
Persze amióta a vőlegényemmel vagyok kicsit másként látom az esküvőt...számomra mindig is papírforma lesz,de az h kimondhatom h a FÉRJEM 1000 papírt is megér!De jelzem mivel nem értékelem az esküvőt csak is 4 személyes lehet!:)
Viszont remélem h nektek fergeteges lagzitok lesz!:):):):)
Sziasztok köszi a válaszokat:)
Legelőször 18 évesen fordult meg fejében a gondolat, mint mondtam, na az lett volna korai. Őszintén azért esne jól egy eljegyzés, mert akkor tényleg a HOZZÁ tartozást erősítené meg, így "csak" a barátnője vagyok úgy meg A menyasszonya lennék. (pl. unokatesómék egy éves kapcsolatát jegyességgel nagyobb dolognak tartják mint az én 4 éves kapcsolatomat anélkül...:-S).
Természetesen nem erőltetem, sőt...viszont nekem 2-3 év jegyesség belefér, annál több nem. Viszont az is slampos 7-8 évet várni egy eljegyzéssel, az milyen már?! :D
Szóval elveimben fontos nekem ez, ahogyan az esküvő is, mondjuk én nagy lagzit szeretnék, szeretném megünnepelni, hogy a FÉRJEM lett a párom:)
Köszi a válaszokat!!!
16:17-eseknek!
Nem keverek semmit semmivel!Inkább akkor rosszul fogalmaztam vagy te érted rosszul!Amúgy szerintem szerelemben pont nem az elveiről híres egy ember...de mindegy ezt így nem igazán tudom leírni!:)
Légy türelmes. Ne akard megtudni, hogy hol és mikor, legyen az egy nagy meglepetés!
Én is ugyan ebben a cipőben járok amiben te. Tudom, hogy a párom elakar jegyezni, csak azt nem, hogy hol és mikor. Azt mondta nekem, hogy keresi a megfelelő helyet, időt. Persze az én agyam ekkor kombinált. Legutóbb mikor taliztunk akkor megígértem neki, hogy többet nem hozom szóba, és magamnak is megígértem, hogy nem fogok ezen gondolkodni. És tudom, hogy akkor fog ez megtörténni amikor a legkevésbé sem számítok rá. Például egy szimpla szürke hétköznapon!
Szóval nyugi, ne akarj megtudni semmit. Legyél türelmes és elhiheted az lesz a legnagyobb meglepetés majd amikor felteszi a nagy kérdést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!