Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért ilyen erőszakos?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen erőszakos?

Figyelt kérdés
Két hete kérte meg a kezem. Mindig is féltékenykedő és védelmező tipus volt. Az egyik volt legjobb barátom fiú. Épp a 20. születésnapomat ünnepeltük és hát enyhén berúgtam.. A fiú barátom és egy másik barátnőm próbátak hazacipelni de sehogy sem álltam a lábamon. Aztán a fiú barátom úgy döntött h felemel és úgy visz el a kocsihoz. Na ekkor megjelent ő és szinte félholtra verte amiért megmerte fogni a combomat (mert úgy vitt). Rendőrségi ügy is lett belőle felfüggesztést kapott és aztóta nem beszéltem a fiúval. De már nem 1x volt ilyen. Ha az utcán leszólítanak akkor is képes leállni verekedni. Csak itt ezzel az a probléma h nem épp egy átlagos alkat. 198cm és testépítő. Ha jobban meglendíti a kezét akár maradandó sérülést is okozhat. Velem is gyakran erőszakos. Ha nem az van amit ő akar akkor képes ököllel ütni a falat és tányérokat törni. Szex terén sem a leggyengédebb.. Alig érünk haza már szó szerint leszaggatja rólam a ruhát és olyan erőszakosan csókol h belefájdul a szám. Próbáltam már vele erről beszélni de semmit sem hatott. Amikor elakartam hagyni mert már elegem volt a viselkedéséböl összetört. Térden állva könyörgött nekem h ne hagyjam el és ha jól láttam még sírt is. Mivel én szerettem még akkor is ezért vele maradtam. A szüleit nem ismerem. Még kamasz korában elküldték otthonról mert a részeges apját megverte. Ő csak segíteni próbált de a végén úgy jött ki h ő a rossz. A saját anyja küldte el pedig csak megvédte. Hihetetlenül szeretem minden hülyeségével. Ezért is mondtam neki igent. De valahogy változtatni kéne a viselkedésén. Mi lesz ha a saját gyerekével is így fog bánni?
2015. márc. 15. 14:39
1 2 3 4 5
 31/43 anonim válasza:
100%
Kedves kérdező! Helyesen döntöttél, semmilyen trükknek ne dőlj be, 100% hogy megpróbál visszaszerezni valahogy. Majd mesélj, mi történt, sikerült-e az elszakadás.
2015. márc. 16. 00:14
 32/43 anonim ***** válasza:
Sok sikert és kitartást, vissza ne menj soha!
2015. márc. 16. 00:29
 33/43 anonim ***** válasza:
50%

Az ilyen erős fiúk miért nem énbelém kötnek bele? :-(

Amúgy meg a saját életét mindenki úgy cseszi szét, ahogyan akarja. Te dolgod.

2015. márc. 16. 10:55
 34/43 acelsziv ***** válasza:
100%

Volt itt anno egy kérdés amiben a csajszi ugyanígy kezdte a fickójával. Csak a kérdés időpontjában a csaj már a mobiljától megfosztva élt a fickó házában bezárva. Szó szerint be volt oda zárva. Nagy nehezen rávettük, hogy lógjon ki és húzzon el amíg lehet, mert még akkor is a fickót védte. Pár hónappal később írt és megköszönte nekünk, hogy felnyitottuk a szemét.

A pasid meg előbb utóbb beleköt valakibe akinél lesz 8-10 centi kemény acél és beböki a hasába

2015. márc. 16. 11:07
 35/43 anonim ***** válasza:

Jol teszed ha lelepsz, az ilyen barmok soha nem valtoznak meg. Ha hozzamesz azt fogja hinni hogy mar nyeregben van, akkor jonnek azok a dolgok hogy elkezd majd kontrollalni, aztan parancsolgatni, aztan egyszer ha nagyon visszabeszelsz kapsz egy kis pofont, aztan egy nagyobbat, aztan egyszer csak a hajadnal fogva fog huzni a foldon, utana meg rugdosni.

Az ilyen emberek pszichesen betegek, nem tudjak kezelni a haragukat, amire valoszinuleg raerosit a koksz, attol meg inkabb agressziv.

Az utcan elobb-utobb talalkozik majd valakivel, aki ugy elveri mint a lovat, ettol meg inkabb seruli fog az egoja, es meg inkabb teged fog utni.

Egy megoldas van: olyan meszire menekulsz amilyen messzire tudsz.

2015. márc. 16. 11:48
 36/43 anonim ***** válasza:
100%
Én is gratulálok a lelki erődhöz. Idővel neked is fel fog nyílni a szemed, hogy milyen élettől menekültél meg. Valószínűleg tényleg vissza akar majd szerezni, és ezt nem az agresszív, hanem az agresszióval és féltékenységgel palástolt bizonytalan és sérülékeny énjével próbálja elérni. Sok nőben ez felébreszti az érzést, hogy a másiknak szüksége van rá, és ezért visszamegy hozzá. Legyél erős. Nem fog változni, csak rosszabb lenne, ha visszatérnél. Ne sértegesd az egóját, mert akkor már küldetés lesz számára, hogy csak azért is megmutassa, le tud győzni téged, és az lesz, amit ő akar.. Diplomatikusan bánj vele. Ne hibáztasd, mert attól begőzöl. Egyszerűen mondd neki azt, hogy elmúlt a szerelem, vagy más életet képzeltél el, stb. Soha ne említs neki olyasmit, hogy harmadik személy van a képben! A külön töltött első hónapok során (vagy ameddig nem száll le rólad) pedig vigyázz, hogy ne is lásson veled senkit, mert újra fog kezdődni az ostrom, fenyegetőzni fog, feldúlja a kapcsolatodat, hiszen láttam, hogy ok nélkül is mire képes féltékenységből, mit tenne szerinted, ha oka is lenne rá? Csak az első időszak nehéz, hamarosan rájössz, milyen érzés szabad életet élni, amikor nem kell kínosan ügyelni rá, kire pillantasz az utcán, és eszed ágába sem lesz visszalépni a régi kapcsolatodba.
2015. márc. 16. 14:05
 37/43 anonim ***** válasza:
14%
Hehe tudod, te nem szerelmes vagy, hanem ostoba! Mindegy, maradj csak vele, max. agyonver. A te dolgod, de hadd ne kelljen már a hisztidet hallgatni!
2015. márc. 16. 15:10
 38/43 anonim ***** válasza:
71%

Most még csak betegesen féltékeny, és ver másokat, idővel téged is fog. Hidd el, tapasztalatból mondom.

Az ilyenek nem változnak meg. Ígérnek fűt fát, de nem éri meg az idődet pocsékolni. Mindegy, majd rájössz.

2015. márc. 16. 19:56
 39/43 anonim ***** válasza:
55%
29/38 Ez a beszéd, kislány!
2015. márc. 22. 09:27
 40/43 acelsziv ***** válasza:
Mi történt azóta?
2015. márc. 22. 10:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!