Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért ilyen erőszakos?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen erőszakos?

Figyelt kérdés
Két hete kérte meg a kezem. Mindig is féltékenykedő és védelmező tipus volt. Az egyik volt legjobb barátom fiú. Épp a 20. születésnapomat ünnepeltük és hát enyhén berúgtam.. A fiú barátom és egy másik barátnőm próbátak hazacipelni de sehogy sem álltam a lábamon. Aztán a fiú barátom úgy döntött h felemel és úgy visz el a kocsihoz. Na ekkor megjelent ő és szinte félholtra verte amiért megmerte fogni a combomat (mert úgy vitt). Rendőrségi ügy is lett belőle felfüggesztést kapott és aztóta nem beszéltem a fiúval. De már nem 1x volt ilyen. Ha az utcán leszólítanak akkor is képes leállni verekedni. Csak itt ezzel az a probléma h nem épp egy átlagos alkat. 198cm és testépítő. Ha jobban meglendíti a kezét akár maradandó sérülést is okozhat. Velem is gyakran erőszakos. Ha nem az van amit ő akar akkor képes ököllel ütni a falat és tányérokat törni. Szex terén sem a leggyengédebb.. Alig érünk haza már szó szerint leszaggatja rólam a ruhát és olyan erőszakosan csókol h belefájdul a szám. Próbáltam már vele erről beszélni de semmit sem hatott. Amikor elakartam hagyni mert már elegem volt a viselkedéséböl összetört. Térden állva könyörgött nekem h ne hagyjam el és ha jól láttam még sírt is. Mivel én szerettem még akkor is ezért vele maradtam. A szüleit nem ismerem. Még kamasz korában elküldték otthonról mert a részeges apját megverte. Ő csak segíteni próbált de a végén úgy jött ki h ő a rossz. A saját anyja küldte el pedig csak megvédte. Hihetetlenül szeretem minden hülyeségével. Ezért is mondtam neki igent. De valahogy változtatni kéne a viselkedésén. Mi lesz ha a saját gyerekével is így fog bánni?
2015. márc. 15. 14:39
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
86%

A tanultság és ez érzelmi intelligencia nem függ össze.

Aki pedig képes benne maradni egy elmebeteg kapcsolatban azzal az indokkal, hogy "de hát úgy szeretem", az megérdemli a sorsát, és hogy 5 év múlva félholtra verjék szerelemféltés miatt.

Mindenki a maga sorsának a kovácsa, sok sikert kérdező.

2015. márc. 15. 15:52
 22/43 anonim ***** válasza:
83%

Ex-barátnőm kifogott egy ilyen forma fickót,2 évig éltek együtt a pasi egy idő után masszívan inni kezdett és verte a csajt,meg arcoskodott mindenkivel...aztán kiderült,hogy a térde nem keményebb az acélnál.

(Nem mondom,hogy én törtem el neki,de még megvan a vipera.)

2015. márc. 15. 16:13
 23/43 anonim ***** válasza:
87%

Hamarosan a hírekben:

Testépítő halálra verte barátnőjét, mert az borravalót adott a pizzás fiúnak!

Szép jövő....

2015. márc. 15. 16:15
 24/43 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te is tudod legbelul, hogy ez nincs igy jol. Maskepp nem lennenek ketsegeid a jovot illetoen, nem akartad volna elhagyni es kerdest sem irtal volna ki.

Megerositest varsz, hogy meg talan valtozik, de sajnos ez nem igy van. Jo, lenne ha erre most jonnel ra, nem az elso utes utan.

Remelem egy kozeledben elo rokonod , csaladtagod majd elbeszelget veled komolyabban errol.

2015. márc. 15. 16:22
 25/43 A kérdező kommentje:
Megbeszéltem vele h egy pár napra az egyik barátnőmhöz költözöm és addig eldöntöm h mi legyen velünk. Nem volt ideges. Szerintem azt hiszi h visszajövök. Bár ezt még én sem tudom.
2015. márc. 15. 16:27
 26/43 anonim ***** válasza:
100%

Hjaj, te lány...Nézd, azt "értem", hogy szerelmes vagy (bár megérteni nem tudom), de gondolj már bele. A szavaiddal élve "szinte félholtra veri" a legjobb barátodat, aki éppen a részeg popódat cipeli, mert segíteni akart, te meg igent mondasz az eljegyzésre? Ha az én párom verné össze a legjobb barátomat, már aznap este, ott helyben úgy otthagytam volna, hogy még két hét múlva is a port köpködné a szájából. Valamint nem győznék bocsánatot kérni az említett "baráttól", nem hogy még nem is beszélnék vele többet. Sőt, akkor is páros lábbal rúgnám ki, ha random embereket verne össze, mert hozzám mertek szólni. Ez azért azt is jelzi, hogy a Te értékrendeddel sincs minden rendben.

De tegyük fel,hogy összeházasodtok és lesznek gyerekeitek, te komolyan kitennéd őket egy ilyen állatnak (ha már magadra és másokra nem is gondolsz)?

Szerintem nagyon komolyan nézz magadba és gondolkodj el a jövődről, hogy tényleg ezt szeretnéd, vagy esetleg adsz magadnak esélyt egy normális, egyenrangú kapcsolatra.

24/N

2015. márc. 15. 16:32
 27/43 anonim ***** válasza:
84%
Ugye, tisztában vagy vele, hogyha ezek után agyonver, akkor senki nem fog téged sajnálni, mert normális nő már régen elhagyta volna ezt a kisebbségi komplexusos nyomorékot? Akkor meg majd menni fog a hiszti, hogy "Jaj, sajnáljatok, hiszen engem megvertek!". Nem. Nem kell együtt lenni olyan férfivel, akin látod a hajlamot, határozottnak kell lennie, az elhagyásához akár segítséget sem kell félni igénybe venni, és élni tovább az életed egy normális fickó mellett, akinél nem kényszer a vadabb szex, tud ember módjára viselkedni, képes kezelni a haragját, és a saját komplexusait nem akarja kivetíteni rád azzal, hogy megpróbál elszeparálni a barátaidtól... Dönts már jól végre egyszer, és hagyd ott ez a komplexusos férget!
2015. márc. 15. 16:35
 28/43 anonim ***** válasza:
86%

A szerelem nem elég indok, hogy ilyeneket elnézz a másiknak. Valszeg pont az ilyen anyák hagyják, hogy a gyermeküket is üsse a drága férj, míg ők a sarokba húzódva állnak.

Nincs mentség az ilyen viselkedésre. És a változásra sem hiszem, hogy túl nagy az esély. Esetleg akkor, ha ő maga is belátja, hogy nem egészen normális a viselkedése.

2015. márc. 15. 18:03
 29/43 A kérdező kommentje:
Úgy döntöttem h nem megyek vissza hozzá. Anyuék az ország másik felén laknak és addig hozzájuk költözöm amíg újra talpra nem állok és megpróbálok nem gondolni rá. Sosem szerettem még valakit ennyire. Nehéz lesz csak úgy egy szó nélkül otthagyni. Egy levelet írok neki és a gyűrűt is visszaadom. Úgy megyek el h ne tudjon róla. Telefonszámot is fogok változtatni. Az is megeshet h az eddigi terveim szerint külföldre költözöm. A nyelvtudásom megvan és ismerőseim is laknak kint. De egyenlőre csak próbálom összeszedni magam és nem sírógörcsöt kapni.
2015. márc. 15. 19:37
 30/43 anonim ***** válasza:
100%

Amiket leírtál azok a bántalmazó férfi jelei gyors elköteleződés, kisajátitiás. 0 tolerancia, féltékenység....

A testépítők szét cseszik az agyukat a szterodikookkal ami növeli az agresszort.

Rosszal kezdnél ki.

Szerintem hagyd el amíg még lehet ha nem akarsz úgy járni mint egy általam ismert ember életásra akit konkrétan halála vert a férje.

Mert féltékeny volt.

Csupán 7 évet kapott.

2015. márc. 15. 20:15
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!