Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért ilyen erőszakos?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen erőszakos?

Figyelt kérdés
Két hete kérte meg a kezem. Mindig is féltékenykedő és védelmező tipus volt. Az egyik volt legjobb barátom fiú. Épp a 20. születésnapomat ünnepeltük és hát enyhén berúgtam.. A fiú barátom és egy másik barátnőm próbátak hazacipelni de sehogy sem álltam a lábamon. Aztán a fiú barátom úgy döntött h felemel és úgy visz el a kocsihoz. Na ekkor megjelent ő és szinte félholtra verte amiért megmerte fogni a combomat (mert úgy vitt). Rendőrségi ügy is lett belőle felfüggesztést kapott és aztóta nem beszéltem a fiúval. De már nem 1x volt ilyen. Ha az utcán leszólítanak akkor is képes leállni verekedni. Csak itt ezzel az a probléma h nem épp egy átlagos alkat. 198cm és testépítő. Ha jobban meglendíti a kezét akár maradandó sérülést is okozhat. Velem is gyakran erőszakos. Ha nem az van amit ő akar akkor képes ököllel ütni a falat és tányérokat törni. Szex terén sem a leggyengédebb.. Alig érünk haza már szó szerint leszaggatja rólam a ruhát és olyan erőszakosan csókol h belefájdul a szám. Próbáltam már vele erről beszélni de semmit sem hatott. Amikor elakartam hagyni mert már elegem volt a viselkedéséböl összetört. Térden állva könyörgött nekem h ne hagyjam el és ha jól láttam még sírt is. Mivel én szerettem még akkor is ezért vele maradtam. A szüleit nem ismerem. Még kamasz korában elküldték otthonról mert a részeges apját megverte. Ő csak segíteni próbált de a végén úgy jött ki h ő a rossz. A saját anyja küldte el pedig csak megvédte. Hihetetlenül szeretem minden hülyeségével. Ezért is mondtam neki igent. De valahogy változtatni kéne a viselkedésén. Mi lesz ha a saját gyerekével is így fog bánni?
2015. márc. 15. 14:39
1 2 3 4 5
 1/43 anonim ***** válasza:
91%

Te komolyan hozzá akarsz menni és gyereket akarsz szülni neki?

Szerintem előbb kerülsz be a hírekbe, hogy féltékenységből megölt...

2015. márc. 15. 14:42
 2/43 anonim ***** válasza:
88%
Hatalmas IQ harcosok lehettek mind ketten. Megérdemlitek egymást!
2015. márc. 15. 14:45
 3/43 Költőnő? ***** válasza:
94%

nem h esküvőt, de a délutánt se tervezném már vele.

Ha neked viszont ez kell és hagyod....

Nem fog megváltozni.

2015. márc. 15. 14:45
 4/43 A kérdező kommentje:
Nem hiszitek el de én szeretem. Az aranyos mosolyát és ahogyan piszkálja a hajamat. A gyönyörű szemeit.. Ahogy amikor alszik folyamatosan ölel. Soha nem éreztem még így senki iránt sem.
2015. márc. 15. 14:49
 5/43 A kérdező kommentje:
A 2. válaszolónak meg üzenném h mindketten tanult emberek vagyunk. Csak úgylátszik h te még nem voltál annyira szerelmes h mindent elnézz a másiknak..
2015. márc. 15. 14:52
 6/43 anonim ***** válasza:
93%
A választás a tiéd, a pasi viszont nem fog megváltozni. Teljesen mindegy, hogy mi az oka (rossz gyerekkor), és hogy mennyire szeret (ő a birtoklásról hiszi azt, hogy szerelem), akkor is alapjaiban el van rontva az agyi felépítése. Semmi nem fog ezen változtatni. Hozzámész, bezár a lakásba, még a postást is félholtra veri, mert kinyitottad neki az ajtót, aztán majd a gyerekekkel fog sakkban tartani, és egyszer te, a gyerek vagy egy vétlen áldozat belehal a dologba, a pasid pedig megy a börtönbe. Ez így 100%, mivel nem tud kicsit sem uralkodni az ösztönein. Azt pedig elhiheted, hogy elhagynod sem lesz könnyű. Ha az övé nem vagy, másé se legyél.. Az ő fejében ez a "szerelem".
2015. márc. 15. 14:53
 7/43 Költőnő? ***** válasza:
85%
akkor szenvedj mellette. Most hiába írnánk, h egy barom meg bmit. CSak akkor azt nem értem, mi értelme volt a kérdésnek. Csak a hülye kialakult sztereotipiákat erősítetted meg.
2015. márc. 15. 14:54
 8/43 anonim ***** válasza:
92%
Az nem szerelem, hogy minden szarságot elnézel a másiknak, hanem szíbtiszta ostobaság. Ha leragadsz egy ilyen ember erőszakos mellett, akkor meg is érdemled.
2015. márc. 15. 14:58
 9/43 anonim ***** válasza:
100%
biztos nagyon jól nézhet ki, és ez a jó pasi még sokat olelget is ráadasul,ez csodás...na ja , de kozben nem jo vele a szex, duhkitorései vannak és ha csak kozel megy valaki hozzád, azt szarra veri.nagy gondok vannak vele!
2015. márc. 15. 14:59
 10/43 A kérdező kommentje:
Pszichológus nem tudna segíteni?
2015. márc. 15. 15:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!