Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Majdnem teljesen biztos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy a születésnapomon szeretné megkérni a kezem? Nem tudja, hogy tudom. Lepődjek meg?

Figyelt kérdés

Szerintetek, ha utólag megkérdezi (szerintem meg fogja), hogy sejtettem-e hazudjak? Vagy mondjam el, hogy igen?

Tudom, hogy az az álma, hogy meglepetés legyen, és tényleg meglepődjek, úgyhogy nem esne neki jól ha igazat mondanék..

De sose szoktam hazudni neki...

Mi a véleményetek?

2014. dec. 7. 10:36
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekem sem lesz ezzel bajom.

Sokat beszélünk, hogy eljegyzés, esküvő, baba, mindketten totál egyet értünk, a lánykérés időpontja viszont rajta múlik, ha megkér - bármikor legyen az, kivéve karácsony, mert az giccses :D - igent mondok majd.

Kérdező, hát azért ne éld bele magad nagyon, egyik bnőm már koppant így. Párja elvitte Rómába, a csaj (meg a liba kollégái) bebeszélte magának, hogy tuti azért. Aztán meg itthon vonta felelősségre a srácot, aki szegény csak pislogott, hogy hát neki eszében sem volt.

Persze, ha vannak rá utaló jegyek, akkor nem csalódsz, de inkább ne várd ennyire, akkor nem érhet baj :)

2014. dec. 8. 14:43
 12/18 anonim ***** válasza:
ezzel én is hasonlóan voltam, csak én karácsonykor éreztem ezt. Egy biciklit kaptam. Meglepődtem ez nem kérdés.
2014. dec. 12. 13:47
 13/18 anonim ***** válasza:
ja bocs a kérdésre elfelejtettem válaszolni, persze lepődj meg hisz biztos sokat készült rá!
2014. dec. 12. 13:49
 14/18 A kérdező kommentje:

Hú utolsó...

Az is nagyon szép ajándék de koppantál?

Miből gondoltad, hogy gyűrűt kapsz?

2014. dec. 12. 15:49
 15/18 anonim ***** válasza:
Koppantam-e? Nem kicsit. Abból gondoltam hogy észrevettem bizonyos jelzéseket, utalásokat, pl nyaralás előtt mondta hogy ez milyen szép nászút is lenne...nézegetett családi házakat és mondta hogy lassan kicsi lesz nekünk ez a lakás...meg hogy az idei karácsony biztosan nagyon különleges lesz...hát mit mondjak tipikus nő voltam jól félreértettem mindent. De neked minden jót kívánok, hogy ne kelljen ezt átélned és tényleg lepődj meg, érezze hogy megérte a szervezést :)
2014. dec. 12. 15:59
 16/18 anonim ***** válasza:
Miért kéne meglepődni, ha már számítasz rá és akarod is? Az öröm gondolom őszinte lesz, ha meg megkérdezi, akkor nyugodtan lehet mondani, hogy igen, szeretted volna, ha a születésnapodon megkér, úgyhogy vártad már.
2014. dec. 12. 18:34
 17/18 mi a fene ***** válasza:
15-ös mikor lett lánykérés , érdekelne !
2014. dec. 12. 19:50
 18/18 anonim ***** válasza:

Szerintem tegyél úgy, mintha nem sejtetted volna, ha őt ez boldoggá teszi. Ez nem igazi hazugság, annak érdekében teszed, hogy boldog legyen, és igazán nem nagy dolog.

Viszont tényleg ne éld nagyon bele magad, pofára lehet esni :D

Én azt tudtam, hogy a szülinapomra meg karácsonyra nem kapok gyűrűt, mert beszélgettünk erről többször, és egyetértettünk abban, hogy olyan giccses, klisés (bocsi, nem megbántani akarlak, mi így gondoltuk). Viszont a 3. évfordulónkon nagyon vártam a gyűrűt, kb. biztos voltam benne, hogy megkapom, mert véletlenül rajtakaptam a páromat, hogy eljegyzési gyűrűket nézeget, egyszer kiment a szobából telefonálni, és úgy hagyta a laptopját. Kérdezgette is, hogy amúgy nekem milyen gyűrű jönne be, arról beszélt, hogy nemsokára házasok leszünk stb. Mindezt az évforduló előtti hetekben, szóval minden egybevágott. Aztán jól nem kaptam gyűrűt, és jól pofára estem, de persze nem mondtam semmit, nem kértem számon, nem is mutattam, hogy csalódtam. Egy hónappal az évforduló után viszont, egy sima csütörtök estére főzött egy finom vacsit, és megkért. Mondtam neki utólag, hogy jól pofára estem az évfordulón, mert azt hittem, akkor kér meg, erre röhögve mondta, hogy hát eszébe jutott, de túl nyilvánvaló lett volna, így legalább tényleg meglepődtem :D

2014. dec. 12. 19:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!