Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek teljesen irreális amit tettem, illetve tettünk? (Lent található a további információ)
Figyelt kérdés
Egy éves kapcsolat után eljegyeztük egymást addig minden nagyon jól ment, de sajnos jelentek meg már egyre markánsabban problémák, amelyek a kapcsolatunk zátonyra futásának előrejelzői voltak. Egyre kevésbé értettük meg egymást, több dologban különböztünk mint az elején és mindketten tudtuk semmi sem olyan már mint régen, mégis eljegyeztem a barátnőmet, ami két idióta gyermeki lelkületű felnőtt ember fejéből előre kipattant, azaz tudtuk. Magam részéről az eljegyzésre azért került sor, hogy jobban összekovácsoljon minket. Viszont utána a párom rögtön megkérdezte vajon ilyennek kell-e az egésznek lennie. Nem voltunk boldogok. Azóta sajnos már biztosak vagyunk benne, hogy nem lesz semmi az egészből. Hallottatok már ilyet vagy két idióta ember vagyunk csupán?2014. aug. 17. 21:05
1/11 anonim válasza:
Mi a kérdés?
Hogy hülyeség-e 1 év után az eljegyzés, főleg, ha már akkor sem klappolnak a dolgok?
Igen.
2/11 anonim válasza:
Vannak ilyen idióták, akik többéves együttélés után összeházasodnak, majd az olaszországi nászút után azonnal beadják a válópert.
3/11 A kérdező kommentje:
Ez volt a kérdés. De pont azért csináltuk, hogy hátha jobban összehoz minket. Szülei mondták, hogy szerintük ha nem jön össze a dolog az olyan mint egy válás.
2014. aug. 17. 21:23
4/11 anonim válasza:
Ugyanmér dehpogy olyan mint egy válás. Csomó embert ismerek, aki felbontotta az eljegyzést. még mindig jobb most rájönni, mint esküvő után.
5/11 anonim válasza:
El nem vetted szóval nagy hibát nem követtél el. Millió egy ember bontotta már fel az eljegyzést nem te leszel az első sem az utolsó.
7/11 anonim válasza:
Dehogy olyan mint a válás...Én 2x voltam menyasszony. Az első alkalomnál nekünk a lánykérés után kezdett tönkremenni a kapcsolat... végül 1 évig sem bírtuk ki együtt. Nagyon csúnyán lett vége. Otthagytam.
A második alkalommal már 4 évvel idősebb voltam. Ott pl 1 hónap után volt eljegyzés és már majdnem 3 éve házasok vagyunk. Minden tökéletes.
Szóval szerintem előfordul az olyan, hogy nem jön össze. Ebben nincs semmi különleges. Viszont ha már a lánykérés előtt is rossz volt a kapcsolat, nem értem miért kérted meg a kezét....
8/11 A kérdező kommentje:
Ahogy írtam pont azért, hogy újra közelebb hozzon minket.
2014. aug. 18. 09:15
9/11 anonim válasza:
Egy eljegyzés senkit nem hoz egymáshoz közelebb.
10/11 anonim válasza:
Mindenképpen várjatok még a házassággal és a gyerekvállalással ha nem akartok belebonyolódni még jobban. Még egy év és megválasztja a kapcsolatotokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!