Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy a születésnapomon szeretné megkérni a kezem? Nem tudja, hogy tudom. Lepődjek meg?
Szerintetek, ha utólag megkérdezi (szerintem meg fogja), hogy sejtettem-e hazudjak? Vagy mondjam el, hogy igen?
Tudom, hogy az az álma, hogy meglepetés legyen, és tényleg meglepődjek, úgyhogy nem esne neki jól ha igazat mondanék..
De sose szoktam hazudni neki...
Mi a véleményetek?
ne magán a cselekedeten lepődj meg, hanem ahogyan teszi. Amúgy ha nem lepődsz meg, ne játszd el. Utólag mondanám neki, hogy már sejtettem de biztosra nem tudtam.
Sok boldogságot! Mikor lesz a szülinap? :)
December 22. :)
Nehogy azt higgyétek, hogy koppannék.
Majd megkér amikor akar, de a jelek nagyon erősen erre mutatnak.
Nem értem, hogy egy stabil kapcsolatban miért meglepetés a lánykérés? Eddig soha nem beszéltetek arról, hogyan képzelitek el a jövőtöket?
Ha nem, akkor valóban lepődj meg!
Természetesen beszéltünk róla, elég sokszor.
Nem az a meglepetés, hogy együtt képzeljük el a jövőnket, el akar venni, meg akarja kérni a kezem,
hanem az a meglepetés, hogy hogyan és mikor mivel.
Tehát a gyűrű kiválasztásától, a helyszínig, időpontig, semmit nem kell(ene) tudnom.
Csak az időpontot tudom, tehát meglepetés marad lényegében.
De a kérdésemre sajnos csak néhányan képesek válaszolni..
A kötekedés jobban ínyére van egyeseknek. :)
Nekem semmibajom ezzel, hogy meglepetést akar.
Annak idején mondtam, hogy így szeretném, ő is így szerette volna..
Felteszi a kérdést, én igent mondok.
Ettől kezdve ez közös döntés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!