Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan mondjam el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el, hogy esküvőm lesz?

Figyelt kérdés
Várnék tőletek KREATÍV ötleteket arra vonatkozóan, hogy hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy jövőre hozzámegyek a páromhoz. Itt pl. olyanra gondolok, hogy egy torta, amire rá van írva, hogy "Férjhez megyek!", vagy egy saját készítésű "álmeghívó", stb.
2014. aug. 19. 10:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
38%

Kerdezo!En a helyedben nem is regalnek ezeknek az embereknek a rosszindulatu hozzaszolasaira,csak magadat hergeled fel vele!

Meg hogy nem nagy dolog ez hogy bejelentik?Nem vagyok meg szulo,de szerintem igenis szamit az a gyermekes embereknek amikor eloszor mondja ki a baba hogy anya,eloszor viszed el bolcsibe/oviba es kozli az ovoneni oigy minden okes.Eloszor megy iskolaba,erettsegi,diploma... erre mind buszkek a szulok.Miert lenne szamukra kevesbe nagy dolog hogy gyermekuk ferjhez megy?Egy olyan csaladban ahol ez meg egy fontos esemenynek szamit ott igenis szamit!!Az hogy az eloadasmod hogy tortenik,az miert ne lehetne kedves es emlekezetes!En pl ha majd egyszer babat fogok varni es megcsinalom a tesztet,megprobalnam addig magamban tartani amig elszaladok venni egy kis cipot,amit parom kezebe nyomhatok... majd kesobb a szuleimebe!A mai vilagbol eppen ez hianyzik,mindent nyersen tenykent akarunk talalni,holott meg is lehetne edesiteni ezeket a pillanatokat!

2014. aug. 20. 17:10
 22/24 A kérdező kommentje:
21-es!Köszönöm a hozzászólásodat, igazán jólesett. Tudom, hogy nem kellett volna reagálnom ezekre, de nem bírom, amikor igazságtalanság ér. Teljesen ismeretlen emberek, akiknek halvány lila gőzük sincs az én életemről, családi kapcsolataimról, ilyeneket írnak. Én meg teljesen gyanútlanul, gondoltam felteszek egy kérdést, amire a válasz tényleg érdekel, próbálok igazán kreatív, emlékezetes ötleteket gyűjteni, és akkor ilyen bántás ér. És pont ezen a fórumon nem számítottam erre. De mindegy is, legyen ez az ő szegénységi bizonyítványuk...
2014. aug. 21. 08:11
 23/24 A kérdező kommentje:
Kedves 15-ös! Vettem a hozzászólásodat. Nem reagáltam rá, ez tény, mert nem értek vele egyet, de nem tartottam rosszindulatúnak. Mivel nem is reagáltam rá, nem tudom miért hitted ezt. Akinek meg nem inge...
2014. aug. 21. 08:13
 24/24 anonim ***** válasza:
48%
Írj nekik egy levelet 2015-ös keltezéssel, abban számolj be házas mindennapjaidról.
2014. aug. 24. 07:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!