Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg neki, hogy nem az övé a baba és elhagyom? Mindenkit elveszít
Nemrég kiderült, hogy terhes vagyok. Én nem akartam elmondani a vőlegényemnek, de az anyja rájött és azonnal elmondta neki.
A gond az, hogy nem az övé a baba, hanem a szeretőmé, aki az exem és a barátom így is féltékeny volt rá, mer sokáig együtt voltunk (5 évet, ő volt az első barátom) és más dolgok miatt is. Ez így bonyolult, de a lényeg az, hogy nem az övé a baba, pedig már nagyon beleélte magát, hogy apa lesz.
Így is nehéz lenne ezt elmondanom neki, csak közbejött még az, hogy elveszítette a nagyszüleit nemrég, akiket nagyon szeretett, az apja külföldre költözött és alig találkoznak, pedig amúgy közel álltak egymáshoz és folyton azt mondja, hogy neki lassan csak én maradok és hasonlókat.
Ráadásul májusban lenne az esküvőnk...
Szerintem is kamu.
De ha igaz lenne, akkor gondolkodjál. Mi fájdalmasabb a srácnak. Most megtudni, hogy nem lesz esküvő, mert te félrekúrtál, és a gyerek sem az övé. A vőlegényed bár dühös, sértett lesz, elfog hagyni, de legalább nem hazudsz neki évekig, és nem évekkel később derül ki az igazság.
Vagy nem mondod el neki, és a gyerek ahogy nő szembeötlő lesz, hogy nem az övé..
Miért lenne kamu? Ezt nem értem.
Onnan vagyok ennyire biztos benne, hogy a vőlegényemmel mindig védekeztünk. Tudom, hogy ez sem 100%, de majd lesz apasági vizsgálat. Csak én rájöttem, hogy nem akarok vele maradni.
Minél hamarabb mondd meg neki, joga van hozzá, hogy ne hitegesd! Már előbb meg kellett volna tenned, ahelyett, hogy megcsalod.
Hányok az ilyenektől, mint te.
Remélem, hogy kamu...
- szia drágám beszélnünk kell.
Szóval az a helyzet, hogy a gyerek nem a tied. Oké a másik pofonnal várnál még??? Azt hiszem jobb ha nem is házasodunk össze, mert az exel csaltalak meg!
Oké a másik pofon is fájt. Igen, többször lefeküdtem az exemmel amikor te nem voltál velem..
Erezd el a hajamat! Most már ezek után, hogy felpofoztál, a hajamat kitépted nem gondolod, hogy hozzád megyek! Te sz****** te ganajtúró te..... óóóóóóóóóó hogy rohadnál meg!!! Mit képzelsz!! Eltűnök az életedből ÖRÖKRE!!!
Na kábé így elmondhatod..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!