Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki, hogy nem az övé a baba és elhagyom? Mindenkit elveszít

Figyelt kérdés

Nemrég kiderült, hogy terhes vagyok. Én nem akartam elmondani a vőlegényemnek, de az anyja rájött és azonnal elmondta neki.

A gond az, hogy nem az övé a baba, hanem a szeretőmé, aki az exem és a barátom így is féltékeny volt rá, mer sokáig együtt voltunk (5 évet, ő volt az első barátom) és más dolgok miatt is. Ez így bonyolult, de a lényeg az, hogy nem az övé a baba, pedig már nagyon beleélte magát, hogy apa lesz.

Így is nehéz lenne ezt elmondanom neki, csak közbejött még az, hogy elveszítette a nagyszüleit nemrég, akiket nagyon szeretett, az apja külföldre költözött és alig találkoznak, pedig amúgy közel álltak egymáshoz és folyton azt mondja, hogy neki lassan csak én maradok és hasonlókat.

Ráadásul májusban lenne az esküvőnk...

2014. febr. 12. 19:53
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
79%
hát védekezni kellett volna a szeretőddel is...de az anyja honnan is tudta meg h terhes vagy?vagy ennyire vak a pasid???legalább védekeztetek volna,egy gonddal kevesebb lenne.....
2014. febr. 13. 07:13
 22/27 anonim válasza:
100%
Nem értem a vőlegényeddel védekeztél, de a szeretőddel nem??? Ez érdekes...
2014. febr. 13. 11:32
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

Mond meg neki. Remélhetőleg képen töröl és otthagy. Meg is érdemled. Ha nem mondod el, semmiképp sem jársz jól. Főleg akkor ha később megtudja. Mert meg fogja tudni. Inkább mond meg most hogy másé a gyerek és szakítasz.

Én nem vagyok maradi, de elég nagy szégyen az egész család előtt egy ilyen dolog. Itt még nem is feltétlen a megcsalásra gondolok, hanem arra hogy mástól van a gyereked...Lesülne a képemről a bőr ha azon kéne gondolkodnom vajon melyik pasi csinált fel.....már a lehetősége is annak, hogy 2 apuka lehet....nagyon gáz..

Az én rokonságomban van ilyen csaj... megcsalta az élettársát, ebből lett egy gyerek, a csaj meg egy mukkot nem szólt. A pasija mindent megadott neki, pénzelte, eltartotta a seggét, magánszobát fizetett neki a kórházban meg minden...Másfél évvel később derült ki hogy másé a gyerek. Elég nagy balhé volt. Aztán a pasi teljesen jogosan lelépett. A csaj meg egy ideig egyedül maradt a gyerekkel. Visszakuncsorgott anyukához... Persze nem sokáig.

Utána összeszedett valami szerencsétlent aki szerelmes lett belé, és a csaj ugye elvetette magát vele pár hónap után. De azt a srácot is halálra csalja. A pasi már tudja milyen a felesége, így már ő is csalja. Csodás kapcsolat.

2014. febr. 13. 16:42
 24/27 anonim ***** válasza:

Pedig van ilyen. Pontosan így járt az én férjem is. Együtt élt egy lánnyal jó pár évig, készültek az esküvőre, majd terhes lett egy baráti körben lévő sráctól. Kiderült, s a férjem rögtön otthagyta.

Kb.3 évre rá ezután ismerkedtünk meg a férjemmel.

2014. febr. 13. 17:05
 25/27 anonim ***** válasza:
46%

Azért érdekes azon válaszok aránya az összes válaszhoz képest, ahol a kommentelők úgy gondolják, hogy bárkinek is van joga a másikat megütni :)

Ennek ellenére az biztos, hogy igaz, hogy jó nagy bajban vagy, és gusztustalan a történet.

2014. febr. 13. 19:35
 26/27 anonim ***** válasza:
És mi lett a végkimenetel, elmondtad végül? Remélem igen, mégis csak úgy a tisztességes, nem?
2014. febr. 16. 16:10
 27/27 anonim ***** válasza:
Kamuszagot érzek, ha viszont mégsem az, akkor egy ótvar nagy r i b a n c vagy, és kérlek, ne szaporodj!!!
2014. febr. 17. 21:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!