Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy mondjam meg neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki, hogy nem az övé a baba és elhagyom? Mindenkit elveszít

Figyelt kérdés

Nemrég kiderült, hogy terhes vagyok. Én nem akartam elmondani a vőlegényemnek, de az anyja rájött és azonnal elmondta neki.

A gond az, hogy nem az övé a baba, hanem a szeretőmé, aki az exem és a barátom így is féltékeny volt rá, mer sokáig együtt voltunk (5 évet, ő volt az első barátom) és más dolgok miatt is. Ez így bonyolult, de a lényeg az, hogy nem az övé a baba, pedig már nagyon beleélte magát, hogy apa lesz.

Így is nehéz lenne ezt elmondanom neki, csak közbejött még az, hogy elveszítette a nagyszüleit nemrég, akiket nagyon szeretett, az apja külföldre költözött és alig találkoznak, pedig amúgy közel álltak egymáshoz és folyton azt mondja, hogy neki lassan csak én maradok és hasonlókat.

Ráadásul májusban lenne az esküvőnk...

2014. febr. 12. 19:53
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
84%
Akkor legalább mondd el szerencsétlennek, hogy nem akarsz vele maradni és terhes vagy viszont 99% hogy nem az övé.. 2 hatalmas pofont fog kapni, de majd csak túl lesz rajta.. Gyanú árnyékába, Mónika show jut eszembe :D :D
2014. febr. 12. 20:10
 12/27 anonim ***** válasza:
80%
ELőre sajnálom a párod.. Igaz nem sokat számit nekünk a valentin nap,de phu...
2014. febr. 12. 20:16
 13/27 anonim ***** válasza:
87%
Kamu. Aki két sráccal is dug, az nem tudhatja ilyen biztosra, hogy kié a gyerek. A másik logikai buktató pedig: "Én nem akartam elmondani a vőlegényemnek, de az anyja rájött és azonnal elmondta neki. " Szóval a vőlegényed nem veszi észre, hogy nem menstruálsz és kerekedik a hasad, de az anyja igen? Hagyjuk már, tinike. Ezt a sztorit (is) bebuktad, legközelebb jobban gondold át az unalmas kamukérdéseidet.
2014. febr. 12. 20:22
 14/27 anonim ***** válasza:
68%
szutyok
2014. febr. 12. 20:32
 15/27 anonim ***** válasza:
69%

Azért elég nagy szemétség, amit a vőlegényeddel szemben elkövettél.

Mondd, nincs lelkifurdalásod, hogy akár az egész életét is tönkreteheted ezzel?

Tudsz még tükörbe nézni?

2014. febr. 12. 21:13
 16/27 anonim ***** válasza:
79%

20:10

Sírok :))))))))

2014. febr. 12. 21:28
 17/27 anonim ***** válasza:

Mikor jegyzett el?

Egyébként a személyes véleményem hogy te egy kö*csög vagy! Bocs. Úgy kell neked a palit meg sajnálom.

2014. febr. 12. 21:47
 18/27 anonim ***** válasza:
90%
Majd a dénes-teszt eldönti, mi az igazság!
2014. febr. 12. 22:00
 19/27 anonim ***** válasza:
87%

Ha rájöttél, pár hónappal az esküvő előtt, hogy nem ő az igazi, akkor miért nem mondtad meg neki még a félredugás előtt?

Na mindegy, ebből már nem jössz ki jól. Állj elé és mondd el neki az igazat.

Az ex felvállalja majd a gyereket vagy két szék közt a padlóra fogsz ülni?

2014. febr. 12. 22:32
 20/27 anonim ***** válasza:

Nő létemre elítélem amit tettél.

Mond el, de minél hamarabb!

Szerencsétlen, naív vőlegényed készül az esküvőre, Te meg megcsalod, terhes leszel mástól.

- Szívem, nem lesz esküvő, mert nem lenne hozzá képem, hogy hozzád menjek, megcsaltalak, más gyerekével vagyok terhes.

Ezek után fogd a motyódat, és húzz el minél messzebb!

Sajnálod, mert elvesztette a nagyszüleit..de még ezek után Te is belerugsz, megalázod, megcsalod.

Hülye liba vagy!

2014. febr. 13. 04:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!