Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a páromnak, hogy most már megkérheti a
kezem, ha eddig elleneztem?
Figyelt kérdés
Az az igazság, hogy nagyon szeretnék férjhez menni, ő meg is akarta kérni a kezem, de én azt mondtam, hogy ne házasodjunk össze (mert neki van egy gyereke, elvált). Viszont azon gondolkozom már egy ideje, és? Akkor? Én még sosem voltam férjnél! És férjhez akarok menni! Nem akarok úgy meghalni, hogy még csak meg sem kérték a kezem... :(
De most már mégis hogy hozzam fel neki finoman? Nem kérdezhetek rá ezek után, hogy "na? mikor kéred már meg a kezem?"
Hát ha már egyszer gyakorlatilag visszautasítottad, lehet hogy már hiába kuncsorognál....már ha van a pasinak büszkesége.:)
Nem azt kell mondani hogy mikor kér már meg, hanem ültesd le, és kérd hogy beszélgessetek a házasságról. Ő akarja e még...és ha azt mondja igen, akkor innentől lehet lépni tovább a tervezgetéshez.
2014. júl. 28. 19:40
3/13 A kérdező kommentje:
De en nem kerhetem meg az o kezet...
Anno csak beszelgettunk a hazassagrol, megkerni soseb kerte neg meg a kezem.
2014. júl. 28. 19:50
4/13 anonim válasza:
Ki mondta hogy kerd meg a kezet?Parkapcsolatban eltek tehat nyugodtan beszelhettek errol.Egyszeruen elmondod higy a minap lattal egy menyasszonyt sőt nem is kell fullentened(ezt csak azert irtam mert azt vettem ki a szavaidbol hogy akarhogy nem mersz vele elohozakodni) es furcsa modon kellemes erzes fogott el ezzel kapcsolatban,hogy talan megiscsak tetszene neked a hazassag gondolata nem ugy mint ahogy regen nyilatkoztal errol.
2014. júl. 28. 20:16
5/13 anonim válasza:
aztán miért ne kérhetnéd meg. Hozzám jönnél férjül? Ennyi.
2014. júl. 28. 23:00
6/13 anonim válasza:
5. ez elég megalázó, de hát kinek mi fér bele...
2014. júl. 28. 23:12
7/13 anonim válasza:
kinek megalázó és miért szerinted?
2014. júl. 29. 00:52
8/13 anonim válasza:
Momentan ha nem is a kerdezonek de a parjanak biztosan az lenne.Mi a parommal mindent maskepp csinalunk,eleg vicceskedoek vagyunk.Eljegyzesunk elott par evvel elhintettem neki,hogy lehet en fogom megkerni az o kezet.Miutan mi vagyunk ilyen "gyagyasak" hogy nalunk ez siman beleferne azt hittem raharap hogy ez jo kis vicc lenne vagy vmi,ellenben majdnem leharapta a fejem.Ez egy ferfi dolga,nem szabad ezt elvennem tole.Plusz jol le lenne jaratva a baratok elott is,hogy o meg erre sem kepes,es a nőjének kellett megkernie az o kezet... Igaza van/volt.Amire mi nok azt hihetjuk hogy "miert ne" addig onekik a ferfiassagukon csorbitunk.Lehet nem mindenkinel lenne igy,de a tobbsegnel igen.
2014. júl. 29. 11:15
9/13 anonim válasza:
Szóval azért akarsz férjhez menni, mert az jaj de trendi, és nehogy már pont te kimaradj ebből. Szerintem hagyd a fenébe, van neki elég baja a válással, nem kell több.
2014. júl. 29. 13:00
10/13 A kérdező kommentje:
Nem azért szeretnék férjhez menni, mert trendi.... én ilyet egy szóval sem írtam.. Hanem, mert kislány korom óta erre várok gyakorlatilag, és félek attól, hogy majd nem is a gyerek, hanem a gyerek anyja fog majd idővel a "házassággal járó közös vagyon miatt" követelni ezt-azt, amikor még a páromnak sincs semmi köze a házamhoz, nemhogy a lányának... Ezért!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!