Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy mondjam meg a páromnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a páromnak, hogy most már megkérheti a kezem, ha eddig elleneztem?

Figyelt kérdés

Az az igazság, hogy nagyon szeretnék férjhez menni, ő meg is akarta kérni a kezem, de én azt mondtam, hogy ne házasodjunk össze (mert neki van egy gyereke, elvált). Viszont azon gondolkozom már egy ideje, és? Akkor? Én még sosem voltam férjnél! És férjhez akarok menni! Nem akarok úgy meghalni, hogy még csak meg sem kérték a kezem... :(

De most már mégis hogy hozzam fel neki finoman? Nem kérdezhetek rá ezek után, hogy "na? mikor kéred már meg a kezem?"

2014. júl. 28. 19:10
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ráadásul rajta vagyunk a baba projekten már második hónapja és mondtam neki, hogy ha már terhes leszek nem megyek hozzá, ha megkéri a kezem. Mert az exét is 7 hónaposan vette el. Én nem akarom, hogy rám is csak azt mondják, hogy "azért vették el, mert felcsinálták"
2014. júl. 29. 16:15
 12/13 anonim ***** válasza:
mondd meg neki, hogy gyerek után gáz, de azért mégiscsak házasságban szeretnéd leélni az életed. Vagy, ha nagyon finoman akarod, akkor nézegess karikagyűrűket a neten, és mutogasd meg neki, meg esküvői ruhákat. Ha megkérdezi, miért, mondd, hogy áhh, csak álmodozom...
2014. júl. 30. 14:54
 13/13 anonim ***** válasza:

Arra még nem gondoltál, hogy nem kéne kapcsolatba gyereket szülni, ha te házasságban akarsz élni?

Csak mert kisebb az esélye, hogy elvesz, ha már gyereket szültél neki csak úgy....Akkor már minek vegyen el? Benne van a pakliban. Volt osztálytársam járt így...nem hogy nem vette el a pasi a gyerek születése után évekkel sem, de még ott is hagyta a csajt másért. A gyerekkel meg b...szik törődni. Nincs apja szerencsétlennek, a csaj meg egyik kapcsolatból a másikba ugrál havi szinten, hátha össze tud szedni valakit így közel a harminchoz.

2014. júl. 30. 15:07
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!