Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogyan mondjam el, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el, hogy esküvőm lesz?

Figyelt kérdés
Várnék tőletek KREATÍV ötleteket arra vonatkozóan, hogy hogyan mondjam el a szüleimnek, hogy jövőre hozzámegyek a páromhoz. Itt pl. olyanra gondolok, hogy egy torta, amire rá van írva, hogy "Férjhez megyek!", vagy egy saját készítésű "álmeghívó", stb.
2014. aug. 19. 10:18
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
81%
Hat szerintem a szemtől szembe, a vőlegényednek egyutt "anyu, apu, a Pisti megkérte a kezem, jövőre ossze hazasodunk" a legjobb.m
2014. aug. 19. 10:24
 2/24 anonim ***** válasza:
49%

odaállsz elmondod

hány éves vagy?10?

2014. aug. 19. 10:25
 3/24 A kérdező kommentje:

Na, ezt ne!!Ettől kíméljetek, hogy "hány éves vagy?10?" Ezekre nem vagyok kíváncsi. Nem véletlenül teszek fel ilyen kérdést. Akinek nem tetszik, az húzzon el az oldalról is! Nem is értem, annak mi a francért kell egyáltalán ezekre a kérdésekre reagálni??!!!!

KREATÍV ötleteket várok, NORMÁLIS emberektől!!!

2014. aug. 19. 10:29
 4/24 anonim ***** válasza:
67%
na kibújt a szög, 16 vagy ugye?! :D
2014. aug. 19. 10:30
 5/24 anonim ***** válasza:
40%
Édesapám az esküvő előtt két nappal közölte az anyjával, hogy megnősül. Sokkot kapott, de azért egy kis ebédet össze tudott hozni. Ha nincs sok pénzetek, ajánlom ezt a megoldást!
2014. aug. 19. 10:33
 6/24 A kérdező kommentje:
Nem talált!16-nál enyhén szólva több vagyok.De nem is ez a lényeg!
2014. aug. 19. 10:35
 7/24 anonim ***** válasza:
50%

Ehhez miért kell kreatív ötlet? A párod kérje meg a kezed a szüleidtől.

Különben is az ilyesmit személyesen szokták elmondani.

2014. aug. 19. 10:44
 8/24 anonim ***** válasza:
78%

A feleségem kezét a 2013-as nyaralásunkon kértem meg. Miután hazajöttünk, kinyomtattunk jó pár képet emlékbe, mindet egy szép fotóalbumba tettük, amit aztán megmutattunk a szülőknek. Az utolsó előtti oldalra tettük a lánykéréses fotókat, az utolsó oldalra pedig csak annyit írtunk, hogy folytatás 2014-ben... A szülők mind az élményeinknek, mind az eljegyzésünknek is nagyon örültek. :)

Idén július elején volt az esküvőnk.

2014. aug. 19. 10:45
 9/24 anonim ***** válasza:
68%
Mondjuk kreatív ötletek helyett oda kéne állni a szülők elé és megmondani hogy összeházasodtok. Nem kell körítés mellé. Vagy esetleg féltek hogy a szülők nem akarják mert túl fiatalok vagytok?
2014. aug. 19. 11:02
 10/24 A kérdező kommentje:

Nem értem, miért kell azt feltételezni, hogy fiatalok vagyunk?Abban is fölösleges elmélyedni, hogy ehhez miért kell kreatív ötlet.Azért mert ez volt a feltett kérdés...ennyi!

Utolsó előtti (bocsi, most hirtelen nem tudom a sorszámod) nagyon szépen köszönöm a válaszod. Pont ilyen ötletekre gondoltam!:-)Az első értékelhető választ Tőled kaptam. Azt még megosztanád a nagyérdeművel, hogy Ti miért gondoltátok azt, hogy nem csak egyszerűen odaálltok a szülők elé, és snasszul bemondjátok, hogy összeházasodtok? Persze, csak ha szeretnél erre válaszolni. Köszönöm.

2014. aug. 19. 11:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!