Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el, hogy esküvőm lesz?
odaállsz elmondod
hány éves vagy?10?
Na, ezt ne!!Ettől kíméljetek, hogy "hány éves vagy?10?" Ezekre nem vagyok kíváncsi. Nem véletlenül teszek fel ilyen kérdést. Akinek nem tetszik, az húzzon el az oldalról is! Nem is értem, annak mi a francért kell egyáltalán ezekre a kérdésekre reagálni??!!!!
KREATÍV ötleteket várok, NORMÁLIS emberektől!!!
Ehhez miért kell kreatív ötlet? A párod kérje meg a kezed a szüleidtől.
Különben is az ilyesmit személyesen szokták elmondani.
A feleségem kezét a 2013-as nyaralásunkon kértem meg. Miután hazajöttünk, kinyomtattunk jó pár képet emlékbe, mindet egy szép fotóalbumba tettük, amit aztán megmutattunk a szülőknek. Az utolsó előtti oldalra tettük a lánykéréses fotókat, az utolsó oldalra pedig csak annyit írtunk, hogy folytatás 2014-ben... A szülők mind az élményeinknek, mind az eljegyzésünknek is nagyon örültek. :)
Idén július elején volt az esküvőnk.
Nem értem, miért kell azt feltételezni, hogy fiatalok vagyunk?Abban is fölösleges elmélyedni, hogy ehhez miért kell kreatív ötlet.Azért mert ez volt a feltett kérdés...ennyi!
Utolsó előtti (bocsi, most hirtelen nem tudom a sorszámod) nagyon szépen köszönöm a válaszod. Pont ilyen ötletekre gondoltam!:-)Az első értékelhető választ Tőled kaptam. Azt még megosztanád a nagyérdeművel, hogy Ti miért gondoltátok azt, hogy nem csak egyszerűen odaálltok a szülők elé, és snasszul bemondjátok, hogy összeházasodtok? Persze, csak ha szeretnél erre válaszolni. Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!