Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan mondjam el, hogy esküvőm lesz?
Nekem nincs kreatív ötletem, sajna ilyenekben nem vagyok jó, csak azért írok, mert nem értem, hogy miért kell folyton leszólni a másikat? Miért kell bántani azt, aki egy kicsit másképp gondolkodik? Ha nem tetszik a kérdés, zárjátok be, aztán írogassatok máshova.
A 8-ast meg nem értem miért kellett lepontozni, nagyon ötletes lehetett az a fotóalbum. Én felpontoztalak! :)
8-as vagyok
Igazából csak meglepetést szerettünk volna okozni a szülőknek. Ha az ember szeret valakit, akkor örül, ha meglepheti. Ennyi. :)
Egyébként az is örök emlék mindkettőnknek, ahogy rendezgettük, majd először végiglapoztuk az albumot, majd a szülők örömteli arckifejezése is, amivel ránk néztek, amikor az utolsó oldalhoz értek. Apró öröm, de fontos.
8-as. Akkor te is úgy gondolkodsz, ahogy én. De hát a sok "kedves" hozzászólónak 0 az érzelmi intelligenciája. Nem értik, hogy egy ilyen szép dologhoz csak ilyen szépen lehet hozzáállni.:-)
Köszönöm, hogy megosztottad ezt az ötletet, nagyon tetszik.:-) És sok boldogságot Nektek!
Tudom, hogy kreatív ötletet vársz, de én azt mondom, hogy szerintem sokkal jobb ebben az esetben az egyszerű, szemtől szemben. Nem látom értelmét a cicomának. Mert mégis mi történik..megházasodtok, és? Szerintem ez nem annyira jelentőségteljes dolog.
Az unoka már sokkal inkább. :) Azt biztos nem úgy fogjuk közölni a szülőkkel, hogy babát várunk, hanem adunk nekik valami ajándék borítékot és akkor benne egy ultrahang fotó, vagy kiscipő, egyebek.
Szóval szerintem az esküvőre sokkal jobb az egyszerűbb, az unokához meg majd jöhetnek a cukiságok. :)
Nem a hozzászólók, hanem a Te érzelmi világod sekélyes! Annyira sem becsülöd a szüleidet, hogy a Téged ért nagy örömet személyesen mond el nekik. Inkább kabarét csinálsz a bejelentésből.
A 8-as esete még elfogadható, hiszen ők egy nyaralás közben döntöttek arról, hogy összeházasodnak, és ott készültek a fényképek is. De ők is személyesen adták át a képeket.
18-as!Lehet, hogy te sem tudsz olvasni, mert én nem emlékszem, hogy egyszer is írtam volna olyat, hogy mindezt nem személyesen akarom közölni.
Az is hihetetlen számomra, hogy ennyi rosszindulatú ember minek van fent egy esküvős fórumon...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!