Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzési gyűrűt rendelni internetről mennyire kockázatos és ha nagy a méret belehet utána vetetni a gyűrűből, hogy úgy mondjam?
Ha netről rendelsz, 8 napon belül mindenféle indok nélkül visszavenni a terméket. (Lehet ez azért is, mert mondjuk "élőben" már nem tetszik.) Szóval ez esetben vagy kérsz másik méretet, vagy egyszerűen visszakéred a pénzed. Így egyedül a postaköltséget bukod, ez meg nem nagy összeg gyűrű esetében. Ha megvan az oldal ahonnan rendelnéd, azért annak érdemes utánanézni fórumokon,h mások rendeletek-e már onnan, mik a vélemények.
Mi is netről rendeltük a gyűrűnket, mert amit kinéztünk rendes ékszerüzletben nem is lehetett kapni. Semmi problémánk nem volt. Még a csomagolás is gyönyörű volt.
Mindenképpen megbízható oldalról rendelj, ahonnan jók a visszajelzések.
Érdemes azt is mérlegelni milyen anyagú gyűrűt szeretnétek. Ha nem jó a méret sok oldal vállalja a cserét, ha pl. arany és olyan kialakítású (semmi extra minta), akkor bármelyik boltban is bevetethetsz belőle, bár ezért gondolom többet kell fizetni, mint a postaköltség.
Ha viszont pl. nemes acél, abból nem lehet bevetetni általában, így érdemes a jó méretet rendelni, avagy cserélni. Mindenképpen menjetek be egy üzletbe gyűrűt próbálni, hogy pontosan tudjátok a méreteket számszerűsíteni, ezzel jópár kört megúszhattok.
Én rendeltem már netről karikagyűrűt, bár csak egyet magamnak, mert tetszett és ráadásul acél gyűrűt feketében, ami nem is került valami sokba, de nagyon meg voltam elégedve. Két nap alatt itt volt. A rendelésben pedig elütöttem a méretet, amire vasárnap este jöttem rá, írtam az ügyfélszolgálatnak, akik másnap reggel felhívtak, hogy pontosítsunk akkor. Nagyon elégedett vagyok velük, pedig jegy és karikagyűrűk mellett az én néhány ezer forintos kis vackom nekik igazán nem tétel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!