Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nekem nem tetszik, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nekem nem tetszik, hogy mondjam meg neki?

Figyelt kérdés

A valentinnapot külföldön töltjük (számomra ez nem ünnep, semmit sem jelent). Valahogy megtudtam (bonyolult, a fönököm mondta el aki a barátjától ....), hogy a párom azon a napon szeretné megkérni a kezem. Ami nem tetszik az az, hogy csináltatott két nyakláncot ( Anikó és Andris ) felírattal és egymás nevévvel ellátott láncot hordanánk. biztosan láttatok már ilyet... karácsony elött egy plázában nezegettük és én akkor is mondtam hogy annyira nem tetszik.

Már megvette, és elfogom fogadni, de csalódott vagyok hogy miért nem egy sima karikagyürűt vett. Szép lesz Anikó felíratos lánccal a nyakában ....

2014. febr. 11. 13:20
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
92%
Most szeirntem ne ronsd el az örömét, aztán majd később becserélitek gyűrűre. Tényleg elég gagyi, de a szándék a fontos:)
2014. febr. 11. 13:22
 2/17 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem szegyellje magat a fonokod, amiert ezt elpletykalta.

Egyebkent honnan tudod, hogy nem lesz gyuru?

Es ha megkeri a kezed, akkor szobahozhatod azt is, hogy szeretnel egy kis gyurut.

2014. febr. 11. 13:25
 3/17 anonim ***** válasza:
74%
Egy gyürű méretét nehezebb megtudni. De lehet csak pletyka.Lehet kapsz mellé gyürűt is:)
2014. febr. 11. 13:28
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem is a fõnököd egy nagy duma gép.Hogyan merte elárulni a barátod titkát.Ha neki fontos vagy és anyakában akarja hordani a nevedet, akkor neked miért rossz ez?Igen lehet gyürüt is vesz és ezt nem árulta el neked!
2014. febr. 11. 13:31
 5/17 anonim ***** válasza:
45%
Az ilyen nyafogó csirkék semmit sem érdemelnek!
2014. febr. 11. 13:32
 6/17 anonim ***** válasza:
61%
Azért ez nem nyafogás, mert a kérdező párja megkérdezte tőle, hogy tetszene e, és neki nem, de akkor most miért vette mégis azt????
2014. febr. 11. 13:36
 7/17 anonim ***** válasza:
62%
Neki meg tetszik, szerintem ez a lényeg. A nyaklánc és a gyűrű nem zárja ki egymást. A lánykérés így, az eljegyzés meg majd gyűrűvel. Mert amikor megkéri a kezed, az távolról sem eljegyzés még.
2014. febr. 11. 13:38
 8/17 anonim ***** válasza:
84%

Bocs, de itt röhögök, ez a nyaklánc nagyon vicces :DDD Kb 12 éveseknél tudom elképzelni max :)

Tényleg gáz a főnököd, hogy elrontotta a meglepetést. Viszont legalább van időd rákészülni, hogy ne fakadj sírva -a röhögéstől :D- mikor megkapod az Andrist a nyakadba :))

2014. febr. 11. 13:42
 9/17 anonim ***** válasza:
62%
Vegulis a szandek a lenyeg, nem? A ferjem elso ekszere, amit tolem kapott, egy nyaklanc volt, a medalon az en fenykepemmel. Ha ez valaki szerint gyerekes, az az o velemenye. A ferjem szereti hordani ;)
2014. febr. 11. 13:47
 10/17 anonim ***** válasza:
71%

Emlékeztek ? Tomas Aders NORA felíratu nyaklácot hordot :

Az egész világ azt találgata ki az a Nora!!

Most majd Anikó lesz akit nem ismer senki ,de mindenki tudni akarja ki az Anikó!!

Ha hordja párod a nők látni fogják ,hogy foglalt ,és talán nem kezdenek ki vele!!

A fönöktöl pedig ez aljas volt:

Te most legyél ,nagyon boldog ,aztán majd 1-2 nap múlva találd ki ,hogy irritálja a börödet a felírat: Attól függ ,hogy van kivágva . Azt is mondhatod ,hogy nem kényelmes ,levenni ,minden fürdésnél ,mert fél ,hogy elhagyod . Inkább ,tegyétek el emlékbe.

Gyürü ,pedig majd lesz.

Ja az is lehet ,hogy a fönök szívat a nyakláncokkal.

2014. febr. 11. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!