Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem tetszik a gyűrű? Mondjam meg neki? Nem akarom megbántani
Sejtettem,hogy a barátom meg akarja kérni a kezemet,de nem voltam benne biztos.Mert sosem volt az a nagyon romantikus típus, meg az volt az "egyezségünk",hogy addig ne,amíg nem végzünk az egyetemen mindketten.
Az egyik közös ismerősünk, egy lány keresett meg azzal,hogy a párom megmutatta neki,hogy milyen gyűrűt rendelt az internetről viszonylag olcsón,és a lány egyből tudta,hogy az a gyűrű nagyon nem én vagyok,nem az én stílusom. Ráadásul olyan nagy méretet rendelt,ami még a kicsit teltebb nőkre is nagy lenne (60-ast!! holott az én méretem 54-es) Párom mentségére szóljon,hogy nem hordok gyűrűt,így szegény nem tudja,milyen az ízlésem ilyen téren.Páromnak is elmondta mindezt,de ő csak annyit mondott,hogy "hát sajnos már meg van rendelve". Megjegyzem,hogy a lány nekem is megmutatta,pontosan melyik gyűrűről lenne szó,és sajnos az az igazság,hogy tényleg nagyon nem tetszik.
Sajnos így a meglepetés oda (barátom még nem tudja),viszont a nagy dilemmám az,hogy mit tegyek,ha észreveszi rajtam,hogy mennyire nem tetszik? Nem kétség,hogy észre fogja venni,sajnos az érzéseimet nem tudom véka alá rejteni. Nem szeretném megbántani,nagyon szeretem. Tudom,hogy a gesztus a lényeg,meg azt is,hogy néha jó az,ha az embernek nincs beleszólása a dolgokba,de hát nyilván azt fogom még egy jó darabig hordani.
Mit tegyek? Mondjam majd meg neki? Nagyon megsértem ezzel?
Ha nagy lesz rád, úgyis ki kell cserélni és akkor majd közösen választotok egy neked is tetszőt.
Ezt a gyűrűt meg amit kapsz tekintsd egyelőre gesztusnak.
"Az egyik közös ismerősünk, egy lány keresett meg azzal,"
Kérdező, csak gratulálni tudok a lánynak, hogy két ember örömét volt képes tönkre tenni a xar kotnyeleskedésével...
Le akarja nyúlni a párod, vagy csak szimplán gyökketes IQ?
Most a párod azon örlődik, hogy "biztos nem is fog tetszeni, meg jó se lesz", te meg azon, hogy "hogyan mondjam meg neki azt, hogy"...
Szerintem beszélj a pároddal, hogy mindent elmondott a kedves "közös ismerős", és fújjátok le az egészet - akkor majd lesz esély később valamikor egy normális eljegyzésre...
4-essel jórészt egyet értek...
Hogy lehet valaki ennyire gyökér, és gonosz?
A 2. Írta le a megoldást, még jol is jön ha nagy, mert mindenkeppen cserélni kell, akkor pedig olyat választasz, ami ízlésedne megfelelő.
Én is kíváncsi volnék a gyűrűre ( nem azért, mert rábeszélnélek, ha nekem tetszik, mertbmindenkinek más az ízlése, ebbe beleszólni nem lehet, csak kiványcsiságból:))
Mit szerettél volna? Hogy közösen válasszátok ki a gyűrűt?
Akkor te választhattál volna!
Ha meglepetés a gyűrű, akkor szegény ember választ, de még 20 év házasság után is lehet, hogy nem azt amit a feleség szeretne!
Hát még így!
Ha sejtetted, mért nem beszéltél vele, hogy te szeretnéd kiválasztani!
1. Ha meglepetést szeretnél, akkor fogadd el azt amit ő választott.
2. Nem akarsz meglepetést, megmondod neki, hogy ha el akar jegyezni, majd te kiválasztod a gyűrűt!
Egyébként egy hisztis, ostoba nő vagy!
Tipikusan, akinek semmi nem tetszik!
Ha megkérik a kezét kész gyűrűvel, az nem tetszik, ha megbeszélik az eljegyzést, akkor nem meglepetés!
Mit szeretnél? Választani gyűrűt és meglepetés is legyen?
Mit vársz szegény férfitól?
A lánykéréshez minek kell gyűrű? Az az eljegyzéskor kell, és a karikagyűrűket közösen szokták kiválasztani. Akkor tudja a párod, hogy milyen méretű kísérőgyűrűt vegyen, és neked melyik tetszik.
Ha nagy, akkor cseréljétek ki.
Az én férjem tudta,h.nem tud egyedül választani,mert nem fog tetszeni,viszont meg akart lepni!Csináltatott aranyból egy kulcskarikát a méretemben és álmomban az ujjamra húzta!Reggel meg én leptem meg álmában a sikításommal,ráugrottam,h.megöleljem,erre szegényt gyomron térdeltem!
Nekünk ez így olyan extra és emlékezetes,h.fontosabb emlék,dátum az életünkben mint az eljegyzésünk ami már a közösen választott gyürüvel volt!A kulcskarika pedig a láncomra került medál helyére;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!