Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van akinek nem tetszik/tetszett az eljegyzési gyűrű amit kapott?
Engem is megijesztett ma mert mesélte, hogy nézelődött :)
Hirtelen végig futott az agyamon, hogy azért nem mindegy milyen gyűrűt hordok majd.. (nem az érték miatt)
az én leánykérésem kicsit furi!
Volt egy ékszer üzlet, hetente, kéthetente elmentünk együtt ott, és valahogy mindig szétnéztünk, és mindig mondtam de gyönyörű gyűrű, és én azt kaptam, és nekem tetszik, de a páromnak nem, mert ő a sárga aranyt szereti, és mondta hogy úgyis olyan lesz a jegygyűrűnk, de "leánykérőnek ezt vette, mert tudta hogy nagyon tetszik nekem" Mit ne mondjak, örömet okozott! :)
Első vagyok... Ha "mókás pár" vagytok és tudod, hogy nem venné furán, akkor rendezhetnél valami jó szitut. :)
Nézegesd az álomgyűrűket neten, aztán hívd oda, hogy "őőő kicsim nem mintha céloznék bármire is, de ezek gyönyörűek nem? Persze csak úgy véletlen felugrott az ablak, amikor az e-mailjeimet nézegettem..." :P Azt tudom, hogy az én párom röhögne rajta rendesen, de remélhetőleg megértené a poén lényegét! :)
Nekem!
Igazából nem az,hogy annyira nem tetszett volna, csak én nem azt a gyűrűt választottam volna. Természetesen azért hordtam. Azóta már a karikagyűrű is az ujjamon van!:)
Viszont most egy karkötőt csináltatok, mert rengeteg tört aranyam van, és hát bevittem ezt a gyűrűt is,mert időközben kiesett belőle a kő és akartam újat rakatni.
Az ékszerész mondta,hogy az a baj gyűrűvel nem jól van a kő foglalata kialakítva, ezért egy idő után mindig ki fog potyogni, ami meg ugye brillnél drága mulatság. Mondta,hogy az ékszerész, hogy ha gondoljuk ő becseréli egy másikra! A férjem is beleegyezett, így választottam egy olyat, ami valóban, igazán tetszik!:)
Ő pedig itthon újra megkérte a kezem!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!