Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendes gyémántból tetszene. Itt legfőképp az a baj, hogy a nagyobb kőröl ordít, hogy műanyag. De egyébként stílusra nálam telitalálat.
Ha alacsony a költségvetésetek, akkor viszont inkább egy apró brilles gyűrűt javasolnék, az van hasonló áron, de cirkóniát semmiképp se. Eleve nem szép, de évek után meg...
Nekem nem tetszik, és több fenntartásom is van vele.
Az egyik, hogy nagyon sok a kő.
A másik, hogy a nagy kő nagyon kiálló.
A harmadik, hogy cirkónia, és nagyon látszik. Kicsit így nekem bazári, meg gyerekes, ne haragudj. Nem azt mondom, hogy gyémánt kell feltétlen, de ha már cirkóniát veszel, akkor ne ennyire feltűnőt.
Amúgy inkább javasolnék egyéb, gyémántnál jóval olcsóbb drágakövet. Ez lehet szervetlen (zafír, rubin, akvamarin, smaragd stb.) és szervetlen is (gyöngy, borostyán).
Bár nekem mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!