Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tetszik nektek ez a gyűrű?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nektek ez a gyűrű?

Figyelt kérdés
[link]
2013. nov. 30. 21:17
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
85%
szerintem szép. Nekem is hasonló, csak a középső nagy kő helyett két szív alakú van rajta
2013. nov. 30. 21:19
 2/25 anonim ***** válasza:
64%
Nagyon szép, aprólékos munka.
2013. nov. 30. 21:26
 3/25 anonim ***** válasza:
71%
Nekem nem. De miután nem nekem szanod, szerintem nem is baj :)
2013. nov. 30. 21:27
 4/25 anonim ***** válasza:
79%
Nekem nagyon tetszik!
2013. nov. 30. 21:29
 5/25 anonim ***** válasza:
71%

Rendes gyémántból tetszene. Itt legfőképp az a baj, hogy a nagyobb kőröl ordít, hogy műanyag. De egyébként stílusra nálam telitalálat.

Ha alacsony a költségvetésetek, akkor viszont inkább egy apró brilles gyűrűt javasolnék, az van hasonló áron, de cirkóniát semmiképp se. Eleve nem szép, de évek után meg...

2013. nov. 30. 21:35
 6/25 anonim ***** válasza:
92%
A gyűrű maga szép, de mégsem szeretném ha én kapnám. A kiálló kő könnyen beleakad bármibe és nekem ezért "kényelmetlen" lenne viselni. De te ismered a párod, hogy neki milyen az ízlése.
2013. nov. 30. 21:40
 7/25 anonim ***** válasza:
22%
Like
2013. nov. 30. 21:41
 8/25 anonim ***** válasza:
72%
Nem tetszik, magamtól nem választanám/hordanám, de ha ilyet kaptam volna, akkor is nagyon örültem volna :)
2013. nov. 30. 21:51
 9/25 anonim ***** válasza:
58%
engem nem zavar, hogy cirkónia a kő benne, szerintem nem ezen múlik a szépsége/igényessége. viszont számomra sok a kő, jobban szeretem az egyszerűbb darabokat, amikben csak 1 kő van. viszont ha te tudod a párodról, hogy szereti az ilyet, akkor biztos örülni fog :)
2013. nov. 30. 21:56
 10/25 anonim ***** válasza:
98%

Nekem nem tetszik, és több fenntartásom is van vele.

Az egyik, hogy nagyon sok a kő.

A másik, hogy a nagy kő nagyon kiálló.

A harmadik, hogy cirkónia, és nagyon látszik. Kicsit így nekem bazári, meg gyerekes, ne haragudj. Nem azt mondom, hogy gyémánt kell feltétlen, de ha már cirkóniát veszel, akkor ne ennyire feltűnőt.

Amúgy inkább javasolnék egyéb, gyémántnál jóval olcsóbb drágakövet. Ez lehet szervetlen (zafír, rubin, akvamarin, smaragd stb.) és szervetlen is (gyöngy, borostyán).

Bár nekem mindegy.

2013. nov. 30. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!