Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Tetszik nektek ez a gyűrű?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik nektek ez a gyűrű?

Figyelt kérdés
[link]
2013. nov. 30. 21:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
72%
*szerves
2013. nov. 30. 21:59
 12/25 anonim ***** válasza:
44%
Nem az én stílusom, de ettől függetlenül nagyon tetszik. :)
2013. nov. 30. 22:02
 13/25 anonim ***** válasza:
96%
Nekem tetszene, ha nem cirkonia lenne. Felreertes ne essek, ha egy fulevelet kotne az ujjam kore eletem szerelme, azt se bannam. Ezzel az a bajom, hogy gyemantnak akar latszani, pedig nem az. Tul hivalkodo, ahhoz kepest, hogy cirkonia. A kidolgozas viszont szep, es nem nekem kell tetszenie. Jobb esetben a gyuru ugyse szamit, csak az, akitol kapja az ember. :)
2013. nov. 30. 22:06
 14/25 anonim ***** válasza:
95%

Ahogy nézem, ezen az oldalon az összes cirkónia gyűrűbe ugyanezt a nagy, briliáns-csiszolású, nem túl jól kivitelezett követ teszik. Nekem egyébként tetszene, csak a gyűrű oldalán a végig felálló tüskék miatt az egész egy kicsit kemény hatást kelt.

Ha meg akarod kérni bárki kezét, inkább menj el egy (inkább több)ékszerüzletbe. Valószínűleg árulnak alacsonyabb tisztaságú gyémánttal gyűrűket hasonló árkategóriában, illetve olyan cirkónia gyűrűt, ami hiteles.

Valaki említett más köveket is. A gyöngyöt és a borostyánt viszont hanyagold. A gyöngy könnyen elvész, a borostyán pedig nagyon könnyen karcolódik (és a legtöbb lángtól olvad, habár ez talán nem fontos).

2013. nov. 30. 22:19
 15/25 anonim ***** válasza:
54%
Vicces, hogy aki maradéktalanul örülne, azt lepontozták :D Szánalmas egy világ.
2013. nov. 30. 22:31
 16/25 anonim ***** válasza:
97%
Nem az volt a kérdés, hanem hogy "Tetszik nektek ez a gyűrű?"
2013. nov. 30. 22:33
 17/25 anonim ***** válasza:
64%
De, hogy örülj felpontoztalak :)
2013. nov. 30. 22:35
 18/25 anonim ***** válasza:
51%
Nekem tetszik. :)
2013. nov. 30. 22:37
 19/25 anonim ***** válasza:
73%
szerintem szép!:)
2013. nov. 30. 23:09
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nem...

Egyrészt nem stílusom

Másrészt, kb 1 évben 1-2 szer tudnám viselni, mert túlon túl elegáns. Egy eljegyzési gyűrűt pedig jobb esetben minden nap visel az ember.

Lehet egy gyűrű szép, és elegéans is annyira,mhogy azért a htköznapokon is tudja az emebr viselni

2013. dec. 1. 10:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!