Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés gyűrű nélkül? Lányok, ti mit szólnátok ehhez?
Szóval, egy jó barátomnak tegnap volt a születésnapja, és a barátnője (4,5 éve vannak együtt) mozgósított mindenkit, így egy olyan dolgot kapott, amit szinte lehetetlen már beszerezni és nagyon szeretett volna.
Mikor megkapta és kiderül, hogy ez egész mögött a csaj áll, csak annyit tudott kinyögni meghatottan, hogy lesz-e a felesége, és a válasz gondolkodás nélkül igen volt. :)
nekem is anélkül kértek meg, nem hiányzott.
Köves, kísérőt sosem akartam, így a karikát együtt választottuk ki, amit az esküvőig a bal kezünkön mind a ketten hordtunk. igaz erre csak 5 hónapig volt lehetőségünk, mert gyorsvágtában megszerveztük az esküvőt és a 100 fős lagzit
Örültem volna. :)
Milyen ajándékot kapott a barát?:)
4-es az esküvői szertartáson sem kötelező...
sőt úgy kérdeznek rá, hogy lesz-e egyáltalán
Köszönöm a válaszokat! Szerintem is nagyon jól vette ki magát a dolog.
Aki kérdezte, hogy mi volt az ajándék: egy autó. Pontosan olyan, mint a nagyapjáé volt (aki 10 éve maghalt), és amin vezetni tanult.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!