Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzés gyűrű nélkül?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzés gyűrű nélkül? Lányok, ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés

Szóval, egy jó barátomnak tegnap volt a születésnapja, és a barátnője (4,5 éve vannak együtt) mozgósított mindenkit, így egy olyan dolgot kapott, amit szinte lehetetlen már beszerezni és nagyon szeretett volna.

Mikor megkapta és kiderül, hogy ez egész mögött a csaj áll, csak annyit tudott kinyögni meghatottan, hogy lesz-e a felesége, és a válasz gondolkodás nélkül igen volt. :)

2013. nov. 24. 11:25
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nálunk sem volt gyűrű :) Még most sincs, pedig mindjárt házasodunk. Persze lesznek, de az esküvőn fogjuk őket először egymás ujjára húzni.
2013. nov. 24. 14:26
 12/18 anonim ***** válasza:
Biztos örültem volna,de azért én szeretnék akkoris eljegyzési gyűrűt :) Legyen nyoma a dolognak :)
2013. nov. 24. 17:57
 13/18 anonim ***** válasza:
Célszerűbb így. Különben mit kezdjen két jegygyűrűvel, ha a lány nemet mond? Később még mindig megvehetik együtt a gyűrűt.
2013. nov. 24. 18:31
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Januárban lesz az esküvőnk, de még nincs gyűrűnk. Lassan elkezdjük nézegetni, de majd csak az esküvőn fogjuk először viselni.
2013. nov. 24. 19:48
 15/18 anonim ***** válasza:
Először azt gondoltam, hogy elég fura, és nem örülnék neki. De mivel ez nem volt eltervezve, és gondolom meghatottságból és hirtelen felindulás volt, mivel rájött, hogy ez a lány mennyi mindent megtenne érte. Így szerintem kifejezetten aranyos :)
2013. nov. 25. 15:23
 16/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a lánykérés ebben a formában még talán meghatóbb is, mint klasszikusan, a gyűrűt meg tényleg lehet pótolni, ha szeretnék. Én pl. szeretnék gyűrűt. Szóval, ha valaki ilyen lánykérést rögtönöz szerintem érdemes később rákérdezni, vagy csak úgy meglepni vele a lányt.
2013. nov. 26. 16:25
 17/18 anonim ***** válasza:
Nekúnk sem volt gyűrűnk, nem is az volt a lènyeg...attòl mèg szeretjük egymàst a férjemmel.
2013. nov. 26. 18:07
 18/18 anonim ***** válasza:

Érdekes kérdés. Én nem őrülnék neki, ha gyűrű nélkül kérnék meg a kezem, mert szerintem ez alap. Hiszen az a lényeg, hogy igent mondok, ő felhúzza az ujjamra, és onnantól kezdve látja az egész világ hogy én már elígérkeztem.

Ez viszont nagyon édes, hogy a srác az ajándék láttán belegondolt, hogy élete vágya ez a lány, és azonnal megkérte a kezét. Csak kicsit fura, mintha csak a hirtelen örömtől jutott volna eszébe, hisz egészen idáig nem tervezte ezt. Dehát reméljük, hogy nem így van, mert amúgy nagyon cuki. Gyűrűt később is lehet nézni, legalább tutira tetszeni fog a lánynak, ha ő választhatja ki.

2013. nov. 29. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!