Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzés gyűrű nélkül? Lányok, ti mit szólnátok ehhez?
Szóval, egy jó barátomnak tegnap volt a születésnapja, és a barátnője (4,5 éve vannak együtt) mozgósított mindenkit, így egy olyan dolgot kapott, amit szinte lehetetlen már beszerezni és nagyon szeretett volna.
Mikor megkapta és kiderül, hogy ez egész mögött a csaj áll, csak annyit tudott kinyögni meghatottan, hogy lesz-e a felesége, és a válasz gondolkodás nélkül igen volt. :)
Érdekes kérdés. Én nem őrülnék neki, ha gyűrű nélkül kérnék meg a kezem, mert szerintem ez alap. Hiszen az a lényeg, hogy igent mondok, ő felhúzza az ujjamra, és onnantól kezdve látja az egész világ hogy én már elígérkeztem.
Ez viszont nagyon édes, hogy a srác az ajándék láttán belegondolt, hogy élete vágya ez a lány, és azonnal megkérte a kezét. Csak kicsit fura, mintha csak a hirtelen örömtől jutott volna eszébe, hisz egészen idáig nem tervezte ezt. Dehát reméljük, hogy nem így van, mert amúgy nagyon cuki. Gyűrűt később is lehet nézni, legalább tutira tetszeni fog a lánynak, ha ő választhatja ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!