Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mit tegyek ha nem tetszik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek ha nem tetszik a gyűrű? Mondjam meg neki? Nem akarom megbántani

Figyelt kérdés

Sejtettem,hogy a barátom meg akarja kérni a kezemet,de nem voltam benne biztos.Mert sosem volt az a nagyon romantikus típus, meg az volt az "egyezségünk",hogy addig ne,amíg nem végzünk az egyetemen mindketten.

Az egyik közös ismerősünk, egy lány keresett meg azzal,hogy a párom megmutatta neki,hogy milyen gyűrűt rendelt az internetről viszonylag olcsón,és a lány egyből tudta,hogy az a gyűrű nagyon nem én vagyok,nem az én stílusom. Ráadásul olyan nagy méretet rendelt,ami még a kicsit teltebb nőkre is nagy lenne (60-ast!! holott az én méretem 54-es) Párom mentségére szóljon,hogy nem hordok gyűrűt,így szegény nem tudja,milyen az ízlésem ilyen téren.Páromnak is elmondta mindezt,de ő csak annyit mondott,hogy "hát sajnos már meg van rendelve". Megjegyzem,hogy a lány nekem is megmutatta,pontosan melyik gyűrűről lenne szó,és sajnos az az igazság,hogy tényleg nagyon nem tetszik.

Sajnos így a meglepetés oda (barátom még nem tudja),viszont a nagy dilemmám az,hogy mit tegyek,ha észreveszi rajtam,hogy mennyire nem tetszik? Nem kétség,hogy észre fogja venni,sajnos az érzéseimet nem tudom véka alá rejteni. Nem szeretném megbántani,nagyon szeretem. Tudom,hogy a gesztus a lényeg,meg azt is,hogy néha jó az,ha az embernek nincs beleszólása a dolgokba,de hát nyilván azt fogom még egy jó darabig hordani.

Mit tegyek? Mondjam majd meg neki? Nagyon megsértem ezzel?

2013. dec. 5. 09:40
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
97%

Hat, a közös ismerősotoknek agya egy csepp sincs, az biztos.

Neked meg szíved nem sok, ha azon agya lesz, hogy mi van, ha nem tetszik a gyűrű. Baxus attól kapod, akit a világon a legjobban kellene szeretnéd, akivel a jövődet tervezed..... Nekem marhára mindeg volt, hogy mivel kéri meg a parom a kezem. Képzeld, elsőre egy műanyag gyűrűt kaptam. Akkor, azonnal akart megkérdezni, hat kölcsön vette a gyerekem játékát. Nekem eszembe se jutott pattogni meg nyafognak rajta, boldog voltam attól, hogy engem akar.

2013. dec. 5. 10:12
 12/25 anonim ***** válasza:
84%

9# vagyok.bocsánat,a lényeg kimaradt!

Nem feltétlenül kell azt hordanod év tizedekig,főleg ha a mérete sem jó!

Kicseréltetitek és nyugodtan mond meg melyik áll hozzád közelebb!Melyik tetszik jobban.Mi kb.2hétig kerestük az "igazit" ami úgy tényleg mindkettőnk!Amire azt mondtuk,h.IGEN!EZ AZ!!!

2013. dec. 5. 10:13
 13/25 anonim ***** válasza:
55%

Szívből gratulálok, hasznos választ nem kaptál!

Aki próbált volna terelgetni a jó szándék irányába, azt mind leszavazták!

Ugorj neki a pasidnak, hogy mennyire szar ízlése van, és

szakítsatok!

Gratulálok az ostobaságodhoz!

2013. dec. 5. 10:21
 14/25 anonim ***** válasza:
60%

Öh, miért vagy annyira biztos benne, h a tiéd a gyűrű? Annyi esze csak van egy egyetemista srácnak, h keres egy hasonló alkatú nőt és megkérdi a gyűrűméretét. A 12 éves fiam spec. tavaly karácsonyra lepte meg egy gyűrűvel az épp aktuális barátnőjét (gyerekszerelem, ismerjük az ilyet :-) ). Ő felpróbáltatott egy drótdarabot az egyik osztálytársával. A saját fejéből pattant ki, nem segítettem.

Számomra ez két dolgot jelent:

1) A fiú annyira nem is foglalkozik vele, h neked tetszik v sem, az ára volt a lényeg és ilyen legyünk túl rajta feeling jön belőle

2) Nem biztos, h az lesz a gyűrű v nem biztos, h a tiéd lesz.

2013. dec. 5. 10:33
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

6-os vagyok..

Amúgy az én férjem sem lepett meg gyűrűvel, együtt választottunk.

Azt mondta, hogy tudja milyen tetszik, de remélhetőleg egy életen át fogom hordani, akkor olyan legyen, ami tutira jó..

Végül amúgy az 5. Ékszerüzletben egyszerre mutattunk rá ugyanarra a gyűrűre, hogy az lesz az..

2013. dec. 5. 11:18
 16/25 anonim ***** válasza:
0%

Sok hasznos választ kaptál, de nekem még lenne egy ötletem. Ha van olyan gyűrű ami neked tetszik akkor vedd meg és kérd meg te az ő kezét! Biztos furán fog kijönni mivel te vagy a lány, de aztán ha elmeséled, hogy nem akartad azt a gyűrűt később majd nagyot nevettek az egészen. :)

(Amúgy tényleg nem volt szép attól a lánytól, hogy elárulta neked.)

2013. dec. 5. 11:37
 17/25 anonim ***** válasza:
36%
Na ezért mutogattam én már a kapcsolatunk eleje óta barátomnak az olyan gyűrűket, ami nekem tetszik. Végül Tiffany-t kaptam, azt, amiről álmodtam. Amúgy szerintem is az a legjobb megoldás, hogy úgy teszel, mint aki meglepődik és baromi boldog, aztán elszomorodsz, amiért nagy rád a gyűrű, megkéred, hogy cseréljétek, csere közben pedig meglátsz egy másikat, és mondod, hogy az neked még ennél is sokkal jobban tetszik, nem lehetne-e, hogy arra cseréljétek.
2013. dec. 5. 12:46
 18/25 anonim ***** válasza:
50%
Linkeld be milyen.
2013. dec. 5. 12:59
 19/25 anonim ***** válasza:
100%

Én egy kicsit egyet értek a 7es válaszolóval.

Ha nagy a gyűrű, akkor vidd el és vetesd összébb. Engem nem érdekelne ha olyan gyűrűt kapnék, ami nem kimondott az ízlésem.

Attól kaptad, akit a világon a legjobban szeretsz, ne ezen akadj már fent hogy nem olyan a gyűrű amilyennek te elképzelted álmaidban. Ez a fiú el akar jegyezni, el akar venni téged akar örökre és te ezen aggodalmaskodsz?

2013. dec. 5. 14:32
 20/25 anonim ***** válasza:
100%

" kicsit teltebb nőkre is nagy lenne (60-ast!!"

Nagy tévedésban vagy. 180 cm vagyok, magas-vékony karcsú nő, és 58-as, néha 60-as gyűrűt hordok. Hosszú, vékony ujjaim vannak, sokszor még kesztyűt sem lehet a kezemre kapni. A teltebb nőknek lehet vékonyabb ujjacskája (azaz kisebb gyűrűje), mert alacsonykák.

Az emberi test arányai... Halottál erről? :)

Ha nem tetszik a gyűrű, akkor tessék megmondani. Ugyan minek jópofiznál neki, és hazudoznál, hogy tetszik a gyűrű, holott minden alkalommal, amikor a gyűrűdre nézel, elfog a belső szorítás a gyomrord körül: "minden ronda, ez nem én vagyok..."

2013. dec. 5. 14:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!