Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hogy tetszik ez a gyűrű?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tetszik ez a gyűrű?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2013. szept. 18. 08:13
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
33%
Szépnek szép.Hasonlít az enyémre.De a cirkónia eljegyzési gyűrűnek nem valami jó ötlet.2 év és elkezd kopni.
2013. szept. 18. 08:16
 2/25 anonim ***** válasza:

Ha mar köves eljegyzési, akkor nekem ez, és csakis ez a típus tetszik.

Nem akad el, praktikus, nem hivalkodó, mégis igényes, szép, hordható.

Nekem a "klasszikus" kövesek mint ez:

[link]

Nagyon nem tetszenek.

(Igaz nekünk 1-1 kariknk van a bal kezünk gyűrűsujján:), én szerettem volna így, 1 hónap múlva kerül át a jobbra:D)

GRATULÁLOK AZ ELHATÁROZÁSHOZ!

2013. szept. 18. 08:23
 3/25 anonim ***** válasza:
Nekem nem stílusom, de te ismered a lányt. Amúgy nekem van cirkónia köves gyűrűm már sok éve hordom és ugyanolyan fényes, mint mikor kaptam.
2013. szept. 18. 08:24
 4/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép. :)
2013. szept. 18. 08:32
 5/25 anonim ***** válasza:
Szép, nem túl hivalkodó, olyan kis finom, szerintem pont jó.
2013. szept. 18. 08:36
 6/25 anonim ***** válasza:

A 2-es által linkelt pont hogy beakad mindenbe és hivalkodó (nekem a tipikus búcsús gyűrű).

Az általad linkelt szép,de a kő nincs eléggé tartva.

Én inkább ilyet néznék:

[link]

hasonló a forma,csak a kő jobban van védve (és persze sárga arnayból,csak most hirtelen ez volt az első ilyen)

2013. szept. 18. 08:37
 7/25 anonim ***** válasza:

2-es vagyok..

Pont azt írtam hogy az a klasszikus és nekem nagyon NEM tetszik..

Egyet értek veled 6-os:)

Az általad linkelt is szép (élőben tudnám csak eldönteni amúgy, hogy milyen tetszik igazán, hiszen úgy minden más, a karikagyűrűk is...!)

2013. szept. 18. 08:45
 8/25 anonim ***** válasza:

Szép darab, de nem az én ízlésem. Egyrészt nem szeretem a sárga aranyat, másrészt meg ezeket a kacskaringós formákat sem. Ha annak, akinek az ujjára a gyűrű kerül, ilyen a stílusa, akkor szerintem jó választás.

Egyet ellenőriznék élőben, hogy mennyire jó a foglalata, csak az a két pici karom tartja e, nehogy kiessen belőle a kő.

Egyébként nekem több tucat cirkónaiás gyűrűm van, amiket állandóan hordok jó 10 éve, a kövön meg sem látszik. Az ezüstön igen.

2013. szept. 18. 09:21
 9/25 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon szép és elegáns. Hogy köves meg kacskaringós, hát én ha hazaérek, leveszem a gyűrűket, nem azokban főzök-takarítok, úgyhogy nem kopnak és nem sérül a kő sem.
2013. szept. 18. 09:28
 10/25 anonim ***** válasza:
Végre nem egy agyoncsicsázott/zavaró/mindenbe beleakadó gyűrű... :P Szerintem gyönyörűszép, a legjobb választás! :)
2013. szept. 18. 10:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!