Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mar köves eljegyzési, akkor nekem ez, és csakis ez a típus tetszik.
Nem akad el, praktikus, nem hivalkodó, mégis igényes, szép, hordható.
Nekem a "klasszikus" kövesek mint ez:
Nagyon nem tetszenek.
(Igaz nekünk 1-1 kariknk van a bal kezünk gyűrűsujján:), én szerettem volna így, 1 hónap múlva kerül át a jobbra:D)
GRATULÁLOK AZ ELHATÁROZÁSHOZ!
A 2-es által linkelt pont hogy beakad mindenbe és hivalkodó (nekem a tipikus búcsús gyűrű).
Az általad linkelt szép,de a kő nincs eléggé tartva.
Én inkább ilyet néznék:
hasonló a forma,csak a kő jobban van védve (és persze sárga arnayból,csak most hirtelen ez volt az első ilyen)
2-es vagyok..
Pont azt írtam hogy az a klasszikus és nekem nagyon NEM tetszik..
Egyet értek veled 6-os:)
Az általad linkelt is szép (élőben tudnám csak eldönteni amúgy, hogy milyen tetszik igazán, hiszen úgy minden más, a karikagyűrűk is...!)
Szép darab, de nem az én ízlésem. Egyrészt nem szeretem a sárga aranyat, másrészt meg ezeket a kacskaringós formákat sem. Ha annak, akinek az ujjára a gyűrű kerül, ilyen a stílusa, akkor szerintem jó választás.
Egyet ellenőriznék élőben, hogy mennyire jó a foglalata, csak az a két pici karom tartja e, nehogy kiessen belőle a kő.
Egyébként nekem több tucat cirkónaiás gyűrűm van, amiket állandóan hordok jó 10 éve, a kövön meg sem látszik. Az ezüstön igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!