Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok/Nők! Nektek tetszik ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/Nők! Nektek tetszik ez a gyűrű?

Figyelt kérdés

Szeretném megkérni a párom kezét és ezt a gyűrűt néztem ki, de kicsit olyan hiányérzetem van. Tudom, hogy neki tetszene, néztünk már együtt gyűrűket és mindig ilyesmikre mutogatott hevesen, nekem akkor is valahogy olyan "semmitmondó" ez a darab.

[link]

Tudnátok hasonlóan egyszerű darabokat mutatni, amiben talán éreztek némi "extrát" is?

Szeretném ha álmai gyűrűje lenne, de azért sajnos anyagiakban vannak korlátok. Ha csak azt tudná, hogy akár ennyi pénzt is hajlandó vagyok kiadni egy gyűrűre, mint amennyibe ez kerül, akkor is kapnám a tockost, tehát a felső határ legyen max a 150 ezer forint, sajnos ennél többet nem is engedhetnék meg. Örülnék ha sikerülne ennyiért gyémánttal találni, hogy még különlegesebb legyen, de nem kritérium, csak fogjon meg benne valami engem is kicsit.

2012. okt. 6. 12:29
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
34%
Ez egy annyira gagyi kérdés. Egy 150 ezres gyűrűt semmit mondónak találsz. Karikagyűrűkért sem adtunk annak idején ennyit (a kettőért). Most ez dicsekvés, vagy mi?
2012. okt. 6. 12:37
 2/34 anonim ***** válasza:
71%
Én nem szeretem a fehéraranyat.De a gyűrű szép.
2012. okt. 6. 12:39
 3/34 anonim ***** válasza:
87%
szerintem szép,nem kell ennél extrább
2012. okt. 6. 12:41
 4/34 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik, szerintem szép.
2012. okt. 6. 12:42
 5/34 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem fölösleges ennyit költeni főleg, ha nem vagy eleresztve anyagilag. Fele ennyi pénzért is lehet kapni szépet. Amennyiért vesztegetik, annyira nem szép. De ha csak a külcsínre adtok akkor nem lesz hosszú életű a házasságotok.
2012. okt. 6. 12:53
 6/34 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is túl egyszerű.

De ha neki ez tetszik, ne legyenek kétségeid.

Sajnos nem tudok olyat mutatni, amit én szépnek tartok, nincs weboldala a cégnek, amelyiknek a kirakatában láttam egy számomra szép gyűrűt.

2012. okt. 6. 12:56
 7/34 anonim ***** válasza:
76%

Nem minden gyémánt gyűrű kerül ennyibe! Az én eljegyzési gyűrűm, ami fehérarany gyémánttal 80ezer volt, hasonlóan néz ki:

[link]

Ékszerésszel csináltatta a párom, így jobb volt anyagilag, na meg szebb lett a végeredmény, mint a bolti tucatgyűrűk. :)

2012. okt. 6. 13:05
 8/34 anonim ***** válasza:
51%
Előző, ez még rondább, mint amit a kérdező vett.
2012. okt. 6. 13:11
 9/34 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem is túl egyszerű ez, főleg 150 ezer forintért... de ha a barátnőd az egyszerűbb gyűrűket kedveli, akkor biztos nagyon jó lesz ez neki! Nem mindenki szereti, ha az ékszerben van valami extraság... Viszont halkan megjegyzem, hogy ennél jóval szebb, és "extrásabb" gyűrűket láttam már, sok esetben harmadannyiban, mert nem gyémántból volt a kő, hanem cirkóniából, de szerintem senki se mondaná meg a különbséget, mert ugyanolyan szép. Viszont ha a barátnőd a szolidabb gyűrűket kedveli, akkor nem érdemes hivalkodó darabot venni!
2012. okt. 6. 13:25
 10/34 anonim ***** válasza:
84%
Szép, de nekem személy szerint nem tetszik, nem szeretem a köves ékszereket.
2012. okt. 6. 13:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!