Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Nektek tetszik ez a gyűrű?
Szeretném megkérni a párom kezét és ezt a gyűrűt néztem ki, de kicsit olyan hiányérzetem van. Tudom, hogy neki tetszene, néztünk már együtt gyűrűket és mindig ilyesmikre mutogatott hevesen, nekem akkor is valahogy olyan "semmitmondó" ez a darab.
Tudnátok hasonlóan egyszerű darabokat mutatni, amiben talán éreztek némi "extrát" is?
Szeretném ha álmai gyűrűje lenne, de azért sajnos anyagiakban vannak korlátok. Ha csak azt tudná, hogy akár ennyi pénzt is hajlandó vagyok kiadni egy gyűrűre, mint amennyibe ez kerül, akkor is kapnám a tockost, tehát a felső határ legyen max a 150 ezer forint, sajnos ennél többet nem is engedhetnék meg. Örülnék ha sikerülne ennyiért gyémánttal találni, hogy még különlegesebb legyen, de nem kritérium, csak fogjon meg benne valami engem is kicsit.
Szerintem is semmitmondó értem az érzéseidet.
Ez nyilván a drágább kategória, de csak a formáját nézd, nem muszáj benne gyémánt kőnek lennie, de igyekszem olcsóbb gyémántot találni:
(Ez pl. 120 000 Ft)
(Ez pedig a több milliós kategória, egyébként gyönyörű, de ennyi pénzt ki ad érte?)
Most lehet hülyeség, de mi lenne, ha egyből karikagyűrűket vennétek?
A kettőtöké kerülne 130-ba, arany is, gyémánt is :)
Az anyagiakat hagyjuk, az legyen az én gondom. Egyébként nem véletlen mondtam, hogyha ilyen drága gyűrűt vennék és a párom megtudná mennyibe került kapnám az ívet rendesen... Ő is fölöslegesnek tartja, hogy ennyit költsek erre, én viszont nem ezzel akarok foglalkozni, hanem azzal, hogy adjon valami kis pluszt és tényleg leessen az álla amikor megkapja. Sajnálom, ha ez bárkinek is olyan mintha kérkedni akarnék, feltettem egy kérdést, örülök hogy azért páran értették mire is irányul. Nem csak egy "szükséges hercehurcaként" akarom ezt az egészet megélni, szeretném keresgélni a tökéletest, hogy abban a szívem és a lelkem is benne legyen. Tudom "nem számít milyen a gyűrű, annak úgy is örülni fog blabla", de én szeretném ha teljes lenne a boldogság, a tökéletes darabbal.
A soklinkes választ nagyon köszönöm!!! A második nagyon szép, ebben már én is látok fantáziát. :) Szerintem a párom és oda lenne meg vissza, ilyesmi válaszokra számítottam amikor kiírtam a kérdést.
Ne vedd magadra, itt rettentő sokan egy értelmes magyar mondatot nem tudnak felfogni, nemhogy válaszoljanak.
Nagyon szívesen, egyébként ha az oldalon keresgélsz ott még több féle van :) Biztos lehet amúgy alkudni is velük :)
Oké, rendes vagy, hogy extrát akarsz neki a gyűrűvel, de mi a terv? Nem mondod meg neki, hogy ez egy briliáns gyűrű? Akkor vehetnél ötöde, ilyen drágát is.
Ha meg megmondod neki, hogy "nyuszi ez nem akármilyen proli gyűrű" akkor meg kinyír, mert azért tisztában van vele az átlag ember, hogy nem olcsó mulatság az ilyen.
Érted mit akarok remélem.
Nekem sem tetszik egyáltalán, mert nem szeretem a köves gyűrűket. Számomra inkább a gyűrű motívuma a fontos, hogy annak legyen mondanivalója, eszmei értéke, egy darab kő (még ha gyémánt is) abszolút hidegen hagy.
De ha a párodnak az ilyenek tetszenek, akkor ő nyilván örülni fog, az árat meg úgysem kell megtudnia.
Egyébként kövesben én max. ilyet tudnék elképzelni, bár ez neked biztos nem fog tetszeni:
szerintem gyönyörűszép :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!