Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Nektek tetszik ez a gyűrű?
Szeretném megkérni a párom kezét és ezt a gyűrűt néztem ki, de kicsit olyan hiányérzetem van. Tudom, hogy neki tetszene, néztünk már együtt gyűrűket és mindig ilyesmikre mutogatott hevesen, nekem akkor is valahogy olyan "semmitmondó" ez a darab.
Tudnátok hasonlóan egyszerű darabokat mutatni, amiben talán éreztek némi "extrát" is?
Szeretném ha álmai gyűrűje lenne, de azért sajnos anyagiakban vannak korlátok. Ha csak azt tudná, hogy akár ennyi pénzt is hajlandó vagyok kiadni egy gyűrűre, mint amennyibe ez kerül, akkor is kapnám a tockost, tehát a felső határ legyen max a 150 ezer forint, sajnos ennél többet nem is engedhetnék meg. Örülnék ha sikerülne ennyiért gyémánttal találni, hogy még különlegesebb legyen, de nem kritérium, csak fogjon meg benne valami engem is kicsit.
Ne akadjunk már fönn az áron mondtam... legyen az én bajom! Egyébként meg inkább nehezteljen rám két hónapig a gyűrű általa vélt ára miatt, minthogy egy percig is megforduljon a fejében, hogy "jó jó, de lehetne szebb is". Persze ezt úgysem mondaná és mutatná ki SOHA, mert nem ilyen, de én akkor is a tökéleteset szeretném neki.
Ezek a sok kövesek tényleg nagyon tetszenek, szerintem szétnézek pár boltban is ez ügyben, azért látatlanban netről nem mernék rendelni.
Egyébként gyémánt gyűrűkből is láttam olcsóbb kategóriát, ami tetszett, de mint említettem nem is feltétel.
Amit az egyik válaszoló linkelt, az is szép gyűrű a maga nemében, de nem a párom stílusa ez tény.
Nem csak és kizárólag ilyet néztünk (az sem most volt már), csak hasonlóan egyszerűeket. Nagyon túlvariálni nem is szeretném, de nekem a kérdésben linkelt akkor is kicsit semmilyen és ha 15 ezer forintba kerülne, akkor is ez lenne az érzésem. Lehet hogy ha csak kicsit vastagabb lenne már akkor többet mondana számomra.
Egyébként igazad van, lehet csak nekem fontos ez. Viszont sajnos nem olyan helyen élünk, ahol meg lehet válogatni, hogy adott a forma, a külső és lehet válogatni, milyen anyagból, színből, milyen kővel legyen. Szóval hiába mondom, hogy legyen ez, csak cirkóniával, elküldenek 200 km-vel arrébb levő üzletbe, hogy ilyet náluk nem lehet. Rákérdeztem már egy-két helyen, nálunk sajnos kicsi üzletek vannak csak, bár nem értem rendelésre miért nem hoznak. Kicsit megvan kötve a kezem.
Egyébként lehet nekem hülye a felfogásom, valóban a páromnak kell tetszenie, de azért én azt vallom, hogy még is csak "minket köt össze", azaz őt és engem, ha nem is nagyon, de egy kicsit én is legyek benne.
Szép. De nekem pl. ez legalább annyira tetszik.
Szóval ez annyira ízlés kérdése, hogy nehezen lehet tanácsot adni. Én imádom mondjuk a gránátot, de a barátnőd elhet, hogy hányik a színétől, na akkor mi van?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!