Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem tetszik a gyűrű? Mondjam meg neki? Nem akarom megbántani
Sejtettem,hogy a barátom meg akarja kérni a kezemet,de nem voltam benne biztos.Mert sosem volt az a nagyon romantikus típus, meg az volt az "egyezségünk",hogy addig ne,amíg nem végzünk az egyetemen mindketten.
Az egyik közös ismerősünk, egy lány keresett meg azzal,hogy a párom megmutatta neki,hogy milyen gyűrűt rendelt az internetről viszonylag olcsón,és a lány egyből tudta,hogy az a gyűrű nagyon nem én vagyok,nem az én stílusom. Ráadásul olyan nagy méretet rendelt,ami még a kicsit teltebb nőkre is nagy lenne (60-ast!! holott az én méretem 54-es) Párom mentségére szóljon,hogy nem hordok gyűrűt,így szegény nem tudja,milyen az ízlésem ilyen téren.Páromnak is elmondta mindezt,de ő csak annyit mondott,hogy "hát sajnos már meg van rendelve". Megjegyzem,hogy a lány nekem is megmutatta,pontosan melyik gyűrűről lenne szó,és sajnos az az igazság,hogy tényleg nagyon nem tetszik.
Sajnos így a meglepetés oda (barátom még nem tudja),viszont a nagy dilemmám az,hogy mit tegyek,ha észreveszi rajtam,hogy mennyire nem tetszik? Nem kétség,hogy észre fogja venni,sajnos az érzéseimet nem tudom véka alá rejteni. Nem szeretném megbántani,nagyon szeretem. Tudom,hogy a gesztus a lényeg,meg azt is,hogy néha jó az,ha az embernek nincs beleszólása a dolgokba,de hát nyilván azt fogom még egy jó darabig hordani.
Mit tegyek? Mondjam majd meg neki? Nagyon megsértem ezzel?
Én is tapsot küldök a 'barátnőnek'. Erről a sztoriról meg az a véleményem, hogy aki azon akad fenn, hogy a szerelme milyen gyűrűt választott, az inkább mondjon nemet, mert nagyon nem érti a lényegét a dolognak.
Én is ahhoz a táborhoz csatlakozom, akik megtartanák a gyűrűt, nem választanék másikat, mert ő választotta nekem a legnagyobb szeretettel és jó szándékkal, és ez sokkal többet ér, mint, hogy valójában jobban tetszik a másikféle gyűrű... Egy eljegyzési gyűrűről nem tudom elképzelni, hogy annyira ronda legyen, hogy rohanni kelljen kicserélni.
Nem lehet, hogy egy jóindulatú átverés részese vagy?
Esetleg a párod már tudta, hogy te sejted, mi a szándéka, és ezért kitalálta ezt a műsort az ismerőssel?
Közben pedig lehet, hogy egy csodaszép gyűrűt fogsz kapni és igaz lesz az örömöd?
Nem hinném, hogy bárki elmondaná (és meg is mutatná) nekem, ha tudná, hogy meglepetésről van szó.
Ha mégis az eredeti sztori az igaz, akkor is értékelném a gesztust.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!