Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszik ez a gyűrű? Elfogadnátok? Mi a véleméyetek róla?
hát, ha az adná, akitől nagyon örülnék neki, egy réz függönykarikának is örülnék
de most úgy őszintén: előállna eléd, megkérné az kezed, és azt mondanád neki, hogy "vazze, csak egy ilyen ronda brilliánsos vacak? nem kell" ?
Vagy te vagy a fiú, és ilyet akarsz valakinek? mert ha szeret, és azt várja, hogy megkérd, akkor ígyis úgyxis meg lesz hatódva
ha meg a gyűrűvel akarsz hatni rá, akkor vagy lesz egy anygias párod, akinek addig vagy jó, amíg van pénzed, vagy másik eset, kikosaraz, mert gyűrűvel nem megvehető
Nekem sima karikagyűrűm van, fehérarany középpel és nagyon örültem neki. :)
Nem a kő a lényeg meg, hogy arany-e, hanem az, hogy komolyan gondolja az ember.
Nekem nagyon tetszik ez a nem teljesen karika fazon. Azonban a képen lévő gyűrű egy picit talán sok. Az apró kövek nélkül, csak a nagy kővel gyakorlatilag tökéletes.
De természetesen elfogadnám, ha a kedvesemtől kapnám: )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!