Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszik ez a gyűrű? Elfogadnátok? Mi a véleméyetek róla?
2013. dec. 4. 14:17
21/25 anonim válasza:
Elfogadni elfogadnék bármilyen eljegyzési gyűrűt a páromtól, hiszen ez egy gyönyörű gesztus és jelkép. Amúgy a gyűrű nem rossz, jobban tetszik, mint a legtöbb klasszikus eljegyzési gyűrű, mert nem szeretem az egy kiálló kő azt slussz c. történetet... de én sárga arany párti vagyok, és ha magamnak választanék, akkor egy fokkal egyszerűbbet választanék.
22/25 anonim válasza:
Már feltetted - vagy te, vagy más. Nekem nem tetszik.
24/25 anonim válasza:
Attól függ, hogy ki adná. Ha a párom, akkor igen. De ha valaki szeretne tőlem valamit, de én nem, akkor passzolnám.
25/25 anonim válasza:
fantasztikus, gyönyörű, bámulatos
jól mutatna egy galambon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!