Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tetszik ez a gyűrű? Elfogadnátok? Mi a véleméyetek róla?
2013. dec. 4. 14:17
14/25 anonim válasza:
Nekem nem a stílusom, én a klasszikus híve vagyok: sima karika, egy kiálló foglalatú kővel.
A saját barátnőd ízlését viszont te ismered, neki biztos nagyon tetszeni fog :)
15/25 anonim válasza:
szép. Bár a gyűrű , és azon egy szépen csiszolt gyémánt az ,ami a maga egyszerűségében gyönyörű. Ez a sok kis kő, és a hajlatok elvonják a figyelmet magáról a gyémántról. Ha csak a gyémánt tündököl a gyűrű tetején, szerintem az az igazán különleges. :D de ez az én ízlésem. :)
16/25 anonim válasza:
azért kíváncsi lennék, a kérdező válaszára a kérdéseinkre :)
18/25 anonim válasza:
Kulonleges tervezes. Nekem vannak hasonlo gyuruim ill hasonlo modellek. tuti tetszeni fog neki :D
19/25 anonim válasza:
Nem. Ha fehérarany és gyémánt, akkor sem. Nekem nem tetszik. Jobban tetszenek a klasszikus vonalvezetésű, "szabályos" eljegyzési gyűrűk.
20/25 Tihyanyi Bogi válasza:
Nagyon tetszik. Jól néz ki, és nem az a csiricsáré. Biztosan elfogadnám. Sőt meg hatna a dolog, mert ebből látszik hogy az a személy gondol rám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!