Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem nem tetszik, hogy mondjam meg neki?
A valentinnapot külföldön töltjük (számomra ez nem ünnep, semmit sem jelent). Valahogy megtudtam (bonyolult, a fönököm mondta el aki a barátjától ....), hogy a párom azon a napon szeretné megkérni a kezem. Ami nem tetszik az az, hogy csináltatott két nyakláncot ( Anikó és Andris ) felírattal és egymás nevévvel ellátott láncot hordanánk. biztosan láttatok már ilyet... karácsony elött egy plázában nezegettük és én akkor is mondtam hogy annyira nem tetszik.
Már megvette, és elfogom fogadni, de csalódott vagyok hogy miért nem egy sima karikagyürűt vett. Szép lesz Anikó felíratos lánccal a nyakában ....
Nekem sem tetszik alapból az ötlet, meg a Valentin-napot sem szeretem, de ha a férjem annak idején ezt sütötte volna ki magának, akkor ennek is örültem volna :)
Lehet, hogy félt köves gyűrűt venni, vagy épp nem telt rá, és úgy volt vele, hogy akkor már együtt válasszátok ki a karikagyűrűket a lánykérés után. Ez a része nekem kifejezetten szimpatikus, és romantikusnak is tartom.
Ami gáz a sztoriban, az a főnök viselkedése, hogy én mennyire rühellem a pletykás embereket...
Szerintem is a szándék a lényeg. És nem is biztos, hogy azt kapsz.
Ha meg már nézegettétek, azt kellett volna mondani, hogy egyáltalán nem tetszik és soha nem hordanál ilyet :)
De ha mégis ilyet kapsz, nem kell hordanod, kirakod valahova a lakásba, mint egy szép emléket.
Nekem sem tetszik az ilyen, de lehet, hogy a medált hordanám egy karláncra téve. Biztos ki lehet találni valamit.
Kicsit tényleg gagyi a nyaklánc, de a szándék a fontos. Lehet hogy nem tudja a gyűrű méretedet, vagy az ízléseddel nincs tisztában. Én biztos örülnék a nyakláncnak is. Később esetleg majd szóba hozhatod, hogy esetleg vehetnétek gyűrűt is.
A másik: attól, hogy mondtad neki egyszer, hogy nem tetszik, nem biztos, hogy jól emlékszik rá.
Mi is volt már, hogy beszélgettünk a férjemmel vásárlás közben és ráböktem valami cuccra, hogy mennyire nem tetszik, aztán egy idő után beállított vele ajándékként, mert ő csak arra emlékezett, hogy beszéltünk róla és úgy emlékezett, hogy tetszett. :D Lehet, a te párod is így járt. :) Szerintem ne rontsd el az örömét, gyűrű lehet később is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!