Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megfelelő lesz ez a gyűrű a kedvesemnek?
A barátnőm nagyon szereti a szép ékszereket, szeret csinosan, divatosan öltözködni. Úgy gondolom egy vékony kis gyűrű neki nem annyira tetszene, a nagy meg túl hivalkodó eljegyzésre, szóval én erre gondoltam.
A gondom annyi, hogy ez talán egy kicsit túl olcsó eljegyzési gyűrűnek, mert nem szeretnék smucignak tűnni.
Honlapon:
Élőben:
ujjon:
Köszönöm a segítséget!
Ha esetleg valaki tud még ajánlani szép gyűrűt, azt is nagyon köszönöm.
Nekem nem tetszik, túl csicsás. De nekem a harmincezer feletti már nem olcsó, tehát úgysem vagyunk egy hullámhosszon..
Nekem inkább ez tetszene, ha már véleményt kérdezel:
Te ismered a legjobban! Én személy szerint nem szerettem volna külön eljegyzési gyűrűt, hanem a vőlegényemmel hordtuk a karikát balkézen, aztán esküvő után a jobbon.
Maga a gyűrű szép, és elég drága is...bár, lehet azért drágállom, mert számomra funkciótlan dolog.
Szerintem bízz a megérzéseidben!
Sok boldogságot!!
Azért akartam díszítettebbet, mert maga is inkább feltűnőbb ékszereket hord.
A barátaimmal már beszéltünk arról, hogy kb mennyit "illik" költeni egy gyűrűre, és olyanokat mondtak, hogy legalább egy fél havi fizetést, de jobb, ha 1 havi.
Ezért tartom egy kicsit olcsónak ezt, de amúgy nekem is tetszik.
Én nagyon szépnek találom, annak ellenére, hogy nem arany és nem az én ízlésem.
Te bizonyára jól ismered a kedvesedet, és tudod, hogy örülne-e ilyennek vagy sem.
Jaj de gyönyörű eljegyzési gyűrű! Igazán szépet választottál, imádni fogja! :) Végre egy ízléses eljegyzési gyűrű, ide néha olyanokat linkelnek hogy csak nézek.
Sok boldogságot! :)))
25/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!