Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék gyűrűt venni, de a méretet nem tudom, vagy mégis? (Tovább lent! )
Sziasztok!
Szeretném megkérni a barátnőmnek a kezét, de a gyűrű méretét nem tudom és sajnos nem is hord gyűrűt ezért még elcsenni sem tudom tőle. Viszont voltunk egy plázában nem olyan régen és felróbált pár gyűrűt mert tetszett neki, Én pedig néztem és a gyűrű az volt írva, hogy: SIZE: 18
Na most ha Én bemegyek egy normális ékszer boltban, és azt mondom, hogy 18-as méretű gyűrű kéne, akkor az létezik, hogy tudni fogják???
Köszönöm a válaszokat!
Akkor nyugodt szívvel fogom ezt mondani most már tudván azt, hogy csak nem néznek hülyének. De ha valami probléma lenne, akkor megbeszélem az eladóval, hogy csere lehessen.
Ahol az én párom vette a gyűrűt ott cserélték is volna, ha nekem nem tetszik Meg kell kérdezni, hogy cserélik e ha probléma van.
A méretproblémát pedig ingyenesen megoldották, mert a párom hiába mért le az ezüstgyűrűimből 1-et, pont rosszat gondolt gyűrűsujjon hordottnak :)
Ha a Plázában ékszerboltban próbálta a gyűrűt, akkor elhiheted a 18-as méretet és át tudják számolni, ha máshol nem azt a méretezést használják, de a bizsuk olyanok mint a kínai dolgok, el lehetnek méretezve. Így ha nem rendes ékszerboltban próbálta, akkor csak körülbelüli méretnek jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!