Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha elveszett az eljegyzési gyürü, valóban "annyi a kapcsolatnak"?
Elvesztettem az eljegyzési gyűrűmet :( mindenki mondja,hogy ez egy rossz jel,a kapcsolatnak is annyi. Nagyon bánt,csak sirok és sirok,szeretem a párom és ő is engem. Ő akar venni nekem másik gyürűt,de én meg se érdemlem,és az nem ugyanaz :(
Volt már valaki igy hogy elvezitette a gyürüjét? Tényleg vége is lett a kapcsolatnak?
Tudom hogy nem a gyürü a lényeg,és kulcs karikával is meg lehet kérni a másik kezét,de ez akkor is annyira rossz.
Tudok pozitív és negatív példát is mondani.
Az egyik barátnőm a Balatonban hagyta el az eljegyzési gyűrűjét.
Kapott egy másikat.
Kicsit aggódott, hogy most mi lesz.
Rá 3 évre szakítottak, csendben.
Elmúltak az érzelmek.
Viszont:
Van ismerősöm akinek a felesége egy mosdóban felejtette a gyémánt gyűrűjét anno.
Mégis 8 éve házasok már.
Ők nem tulajdonítottak ennek a babonának nagy jelentőséget.
Szóval ne aggódj.
;)
igen vege van.
De nem azert mert elhgyted a gyurut, hanem merd a pasidnak megjon az esze, nem kell neki egy hisztis liba.
A 2-es vagyok.
Az 5-os kommentelo valaszolt a kerdesedre helyettem is.
Hat eleg gyenge szellemileg az imeretsegi korod, ha csak ezt hallod.
Meg annyit, ha ez egy kapcsolatban problemat okoz ott regen baj van, akkor inkabb a szakitast kellene fontolgatni nem az eskuvot tervezgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!