Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit gondoltok valoban van ilyen?
A kiábrándulás egy hosszabb folyamat. Valószínűleg már régóta foglalkoztatta a szakítás gondolata csak nem mert értésedre adni. Előfordulnak olyan helyzetek, hogy látszatra minden tökéletes, de mér másik személynek előkészítette a helyet...
Semmi mást nem tudsz tenni a jelenhelyzetben, ha fájó szívvel is el kell fogadnod a döntését és emelt fővel lezárni a kapcsolatot.
Nem tarthatott sokra Téged, ha nem avatott be a lelkében zajlo folyamatokba:( Nekem ez jött le. Talàn csalodott lànykérés miatt, sokan azt hiszik, elutasitott gyürü = szakitàs.
Sajnos tanàcsot nem tudok adni, esetleg beszélgessetek erröl!
Ismerős a szituáció, 2 év után szakított velem a barátom, szinte egy az egyben ugyanilyen indokkal. Annyi a különbség, hogy nálunk nem volt szó lánykérésről, de komoly volt a kapcsolat.
Azóta se tudom, hogy miért szakított. Mert az, hogy 2 év után már nem úgy szeret, olyan nagy lánggal, mint az elején, az normális. Tudom, mit érzel, hónapokig tartott nekem is kiheverni, tehát teljesen együtt érzek.
Nekem amúgy ennek már több, mint egy éve, azóta van újra barátom, akivel úgy érzem, hogy tényleg megtaláltuk egymást. Az előző barátomra sem gondolok vissza haraggal, hiszen nem váltunk el haragban. De azóta látom, hogy most egy jobb kapcsolatban vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!