Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha elveszett az eljegyzési...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha elveszett az eljegyzési gyürü, valóban "annyi a kapcsolatnak"?

Figyelt kérdés

Elvesztettem az eljegyzési gyűrűmet :( mindenki mondja,hogy ez egy rossz jel,a kapcsolatnak is annyi. Nagyon bánt,csak sirok és sirok,szeretem a párom és ő is engem. Ő akar venni nekem másik gyürűt,de én meg se érdemlem,és az nem ugyanaz :(

Volt már valaki igy hogy elvezitette a gyürüjét? Tényleg vége is lett a kapcsolatnak?

Tudom hogy nem a gyürü a lényeg,és kulcs karikával is meg lehet kérni a másik kezét,de ez akkor is annyira rossz.

2014. júl. 14. 13:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Apa katona volt, amikor házasodtak és konkrétan az esküvő másnapján ment vissza a laktanyába. Ott (nem tudom pontosan mennyi idő elteltével) elhagyta vagy ellopták a karikagyűrűjét. 32 éves házasok voltak idén a szüleim, szóval emiatt nem kell aggódnod! Sok boldogságot nektek! :)
2014. júl. 14. 16:08
 12/15 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség, nem tudom, miért tömik ilyennel a fejedet. Férjem kb 1 éve hagyta el a jegyűrűjét, én 2 hónapja vettem le, mert a munkámhoz nem használhatom, és valahogy azóta sem vettem vissza. Mégis imádjuk egymást, semmi problémánk nincs!
2014. júl. 14. 18:53
 13/15 anonim ***** válasza:

Én a karikagyűrűmet hagytam el. vagyis nem nem elhagytam...

Októberben volt az esküvő. Karácsnyra vettünk egy plazmaTV-t, így át kellett kicsit rendezgetni a nappalit. Levettem a gyűrűimet, nehogy megnyomódjon a bútortologatásba. Feltettem a középső polcra. Betettük a TV-t, de már nem volt kedvem visszarendezgetni, úgy maradtak a bútorok egymás hegyén-hátán.

Másnap mutatja a férjem, mit szedett ki a macska szájából: a köves eljegyzési gyűrűmet... nézem a polcot, a karika sincs ott... végigforgattuk 3x a lakást, de nem lett meg.. :( ugyanis a nagy pakolászásba a szekrény elé toltunk egy asztalt, a fotelt meg az asztal mellé, és a kis aranyos persze pont a gyűrűimet fújta meg... sajnos azóta sincs meg, lassan 2 éve :(

eddig nem úgy tűnik, mintha ez miatt szakítani készülnénk :)

2014. júl. 14. 22:52
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem ne agyalj ezen, mert csak bebeszéled magadnak a rosszat. Én is tudok negatív, illetve pozitív példát írni.

Az exem anno egy tóban hagyta el a karikagyűrűjét (még nem voltunk házasok), vettünk újat, de utána szét is mentünk.

Egy baráti párnál szintén a pasi hagyta el a gyűrűjét, szintén egy tóban (ők már házasok), és tök jól megvannak, imádják egymást.

Ez éppen olyan, hogy az esküvőnk napján szakadt az eső, és nekem is sokan mondták, hogy ajaj... De olyan is volt, aki azt mondta, hogy a májusi eső aranyat ér. De megfogadtam, hogy nem foglalkozom az ilyen babonákkal. Te se tedd! Sok boldogságot!

2014. júl. 15. 14:47
 15/15 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán ne aggódj, minden rendben lesz. Meg fogod találni a gyűrűd, ha nem kapsz másikat. Nem a gyűrű a lényeg, hanem amit kifejez. Szerelmet pedig bármelyik ki tudja fejezni. Ne aggódj. A gyűrű már elveszett. Nyugodj meg és akkor minden rendben lesz. Egy gyűrű miatt azért még nem hagynak el :)
2014. aug. 1. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!