Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek számíthatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek számíthatok a közeljövőben eljegyzésre?

Figyelt kérdés

A párommal kicsit több mint fél éve vagyunk együtt, a kapcsolat legeleje óta együtt is élünk, egyikőnknek sem ez az első kapcsolata, nem vagyunk tinik sem, mindketten a 20-as éveinkben járunk, és nagyon boldogok vagyunk együtt. Szerelem volt első látásra, minden tökéletes, soha egyszer sem veszekedtünk, a többi kapcsolatra nem ez volt a jellemző már az elején sem, ezért is merem írni még akkor is ha csak pár hónapja vagyunk együtt, hogy úgy érzem ő az igazi, vele szeretném leélni az életem, és szerintem ő is így gondolja (beszéltünk is már róla, és mondta is). Húsvét környékén egyszer együtt sétálgattunk amikor valamilyen ügyben bementünk egy ékszerboltba, majd távozás előtt odahúzott ahhoz a pulthoz ahol a jegygyűrűk voltak és megkérdezte hogy nekem milyen gyűrű tetszik úgy általánosságban. Mondtam hogy nem tudom, még sosem gondolkoztam ezen, megnézegettem amik ott voltak és rámutattam párra ami tényleg szép volt. Kérdeztem hogy miért érdekli? Mondta hogy csak szeretné tudni, ha esetleg eljön az ideje, akkor hasznos ha tudja milyen stílusú tetszik nekem. Mennyire komoly egy ilyen "dolog"? Gondolom nem mindennap történik meg a párok között, hanem van jelentősége is. Szerintetek? :)

Ja, és nem szeretném ha az jönne le hogy siettetem a dolgot, mert szó sincs róla, tényleg nem rég óta vagyunk együtt, de ha mégis megtörténne gondolkozás nélkül tudnám a választ :)

2014. júl. 1. 17:44
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
78%
Ezek a nők :D
2014. júl. 1. 17:47
 2/38 anonim ***** válasza:
14%

Eljegyezni csak karikagyűrűkkel lehet. De csak akkor van értelme, ha mindketten akarjátok, és az eljegyzés után 1, esetleg 2 évvel össze is tudtok házasodni.

Az évekig tartó jegyesség semmivel sem "magasabb" szint, mint az együttélés. Csak a nők hiszik annak.

2014. júl. 1. 17:51
 3/38 A kérdező kommentje:

1.! Tudom, már rögtön a kombinálás, mi? :D Tényleg nem azért, és mint írtam nem is lenne elvárás ennyi idő után, egyszerűen csak meglepett a dolog, mert volt már 6 éves kapcsolatom is ahol ez sosem merült fel, ezért mégis tulajdonítottam ennek az egésznek egy kis jelentőséget :)

2.! Nem a gyűrűk milyenségén van a lényeg, egyébként meg én úgy tudom hogy köves gyűrűvel kérik meg a lány kezét és csak a lány kapja... Javíts ki ha tévedek! Minden esetre mi ilyen gyűrűket néztünk, nem kettőnknek csak nekem, egy darab köves gyűrűt.

És mint írtam is, a válasz egyértelmű lenne, ez nálam magában foglalja az 1 max 2 éven belül tartandó esküvőt is, nem akarok még 5-6évig menyasszony lenni, csak akkor mondanék igent ha tudnám hogy nem riadnék meg az esküvőtől sem. És vele ez a helyzet :)

2014. júl. 1. 18:02
 4/38 anonim ***** válasza:
52%

Fél év után mit ácsingózol eljegyzés után? :( Most komolyan? Nem bírsz egy kicsit várni? Neked halál mindegy ki az ugye...?

Értelmes ember ilyenkor még fülig odavan, imádja a másikat, másra sem gondol, tökéletesen elégedett... megint mások meg le se szarják kivel vannak, csak vegyék már el őket, más nem jó :(

Istenem FÉL ÉV UTÁN azt mondjátok egymással akarjátok leélni az életeteket! ÉS??? Hát könyörgöm, fél év után az eddigi 5 barátodnak is ezt mondtad, csak mára már letagadod...

2014. júl. 1. 18:33
 5/38 anonim válasza:
70%
Kedves Kérdező, szerintem a barátod nem ok nélkül vezetett be az ékszerüzletbe. :) Valószinűleg komoly tervei vannak Veled. Ezenkivül valószinüleg nagyon kiváncsi, hogy Te mit gondolsz e-téren, azért is ment be Veled az üzletbe, hogy lássa a reakciódat. :)
2014. júl. 1. 18:57
 6/38 anonim ***** válasza:
82%

Édesapámtól azt tanultam, hogy akkor higgyem el, hogy egy férfi feleségül akar venni, amikor az oltár előtt kimondja az igent. Indoklás: a férfiak hajlamosak esküvőről fecsegni, gyűrűt nézegetni, házasságot, gyerekeket tervezni - nagyon sokszor ez fecsegés is marad. Beszélgessetek nyugodtan, csak oszd kettővel, amit mond!

Értem én, hogy nagyon szeretnéd, meg nagyon szerelmes vagy, de a helyedben nem tulajdonítanék nagyobb jelentőséget a dolognak, így nem fogsz barom nagyot csalódni, ha véletlenül nem történik semmi se. Inkább élvezd, ami van, és ne görcsölj az eljegyzésen! (Az eljegyzés után ácsingózó nőnél egyébként is kevés visszataszítóbb dolog létezik.)

-az ügyeletes pesszimista hozzászólását olvashatták-

2014. júl. 1. 18:59
 7/38 A kérdező kommentje:

Vártam a megkeseredett választ is :)

Ismétlem ha nem írtam volna le elégszer... NEM sürgetem a lánykérést, meg sem fordult volna a fejemben ha nem történik meg mindez... Ha annyira tök mindegy lenne kivel kötném össze az életem akkor rávettem volna a volt párom hogy jegyezzen el, 6 év után már nem lett volna korai a te meglátásod szerint. Csakhogy ő nem volt az igazi, ezt már fél év után is tudtam, ettől függetlenül együtt maradtunk, mert diákszerelem volt, az elején jól működött, ha voltak is problémák azt mondtam h az van mindenkinél, majd jobb lesz, majd megváltozik, majd megszokom... de nem csak rosszabb lett és szakítottunk. A mostani páromnál viszont semmi probléma nincs, mindenben tökéletes az összhang köztünk, nem csak én érzem így, ezért is nem lepődnék meg ha ez nem csak egy üres gesztus lett volna, hanem tényleg tervez eljegyzést. Szóval nem, nem vágyok őrülten egy eljegyzésre fél év után, és igen, már most tudom hogy vele szeretném leélni az életem, és nem, nem gondoltam ezt a többi "5 pasimról" (nem volt 5 pasim).

2014. júl. 1. 19:01
 8/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen 4.es! :)

5-ös! Semmi pesszimizmus nem volt a hozzászólásban :) (a 4esnek szántam az utolsó kommentet)

Igaza van édesapádnak. Nem várok és számítok rá, úgy értem hogy nem ezzel telnek a napjaim hogy azzal fekszek és kelek hogy na vajon majd ma megkér-e. De vannak jelek amiből azt érzem hogy tényleg komolyan gondolja ő is. Egyik pl hogy én vagyok az első lány akit bemutatott a szüleinek és az összes rokonának, akikkel azóta is nagyon jóban vagyok, napi szinten beszélünk az anyukájával telefonon, aki már azt is mondta hogy szeret :) (1 hónap járás után mutatott be nekik, míg a többi barátnőjét 7-8 hónap után sem). A másik hogy mindkettőnknek a világ legtermészetesebb dolgának tűnt hogy a 3. randi után összeköltöztünk, azóta is együtt élünk, és tudom hogy kevés a fél év, de annak szinte minden percét együtt töltöttük, tehát lehet több időt voltunk már együtt mint akik pl 2 éve járnak, de csak heti 1-2 nap találkoznak. Lakva ismerszik meg az ember, nem jött ki ez idő alatt semmi olyan amit hosszú távon ne tudnánk tolerálni a másiktól.

2014. júl. 1. 19:08
 9/38 A kérdező kommentje:
Jaj kicsit összekevertem a számokat, tehát az 5-nek köszönöm a kedves szavakat! És a 6-nak szántam a további mondanivalót!
2014. júl. 1. 19:10
 10/38 anonim ***** válasza:
96%
Mi 5 éve vagyunk együtt, a párom többször megkérdezte, melyik tetszik, megmutattam, és ennyi. Majd megkéri a kezem, ha úgy érzi, és a körülmények is olyanok lesznek. Ne kombináld túl, lehet, hogy csak így jött ki a sora. Biztosan komolyan gondolja veled, hisz nem hiába hozta fel a témát, de ne legyél csalódott, ha ez 1-2 éven belül nem következik be. Persze szurkolok nektek :) Csak a te érdekedben mondom (és ezért is írtam le, hogy nálunk hogy volt), hogy ne éld bele magad a végletekig.
2014. júl. 1. 19:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!