Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek számíthatok a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek számíthatok a közeljövőben eljegyzésre?

Figyelt kérdés

A párommal kicsit több mint fél éve vagyunk együtt, a kapcsolat legeleje óta együtt is élünk, egyikőnknek sem ez az első kapcsolata, nem vagyunk tinik sem, mindketten a 20-as éveinkben járunk, és nagyon boldogok vagyunk együtt. Szerelem volt első látásra, minden tökéletes, soha egyszer sem veszekedtünk, a többi kapcsolatra nem ez volt a jellemző már az elején sem, ezért is merem írni még akkor is ha csak pár hónapja vagyunk együtt, hogy úgy érzem ő az igazi, vele szeretném leélni az életem, és szerintem ő is így gondolja (beszéltünk is már róla, és mondta is). Húsvét környékén egyszer együtt sétálgattunk amikor valamilyen ügyben bementünk egy ékszerboltba, majd távozás előtt odahúzott ahhoz a pulthoz ahol a jegygyűrűk voltak és megkérdezte hogy nekem milyen gyűrű tetszik úgy általánosságban. Mondtam hogy nem tudom, még sosem gondolkoztam ezen, megnézegettem amik ott voltak és rámutattam párra ami tényleg szép volt. Kérdeztem hogy miért érdekli? Mondta hogy csak szeretné tudni, ha esetleg eljön az ideje, akkor hasznos ha tudja milyen stílusú tetszik nekem. Mennyire komoly egy ilyen "dolog"? Gondolom nem mindennap történik meg a párok között, hanem van jelentősége is. Szerintetek? :)

Ja, és nem szeretném ha az jönne le hogy siettetem a dolgot, mert szó sincs róla, tényleg nem rég óta vagyunk együtt, de ha mégis megtörténne gondolkozás nélkül tudnám a választ :)

2014. júl. 1. 17:44
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
51%

Nálunk egy kedves barátunk lakodalmából hazafele sétálva dőlt páromból a gondolat a bevitt igazságszérumtól :), hogy én vagyok élete párja és engem akar majd elvenni, stb.

Hát még egy háromnegyed évig malmoztam, mire a szavakból lánykérés lett :)

Húgom már 6 éve malmozik (A srác fülig szerelmes belé, látszik). Nem jelent semmit, hogy mikor drukkol először elő a tervekkel.

2014. júl. 2. 14:34
 22/38 anonim ***** válasza:
0%

20:08. Én úgy gondolom igen, ez elég nyomós érv. Minden második kérdés erről szól. Lapozgass a válás kategóriában. Fél év alatt még lakva sem! lehet kiismerni egy embert, nem még eldönteni azt, hogy összekötöm-e vele az életem, jó esetben örökre, erről szól a házasság.

Ha még van kérdésed hozzám, javaslom privátban folytassuk, ne a kérdező topikját tartsuk fel.

2014. júl. 3. 11:08
 23/38 anonim ***** válasza:
51%
nincs kérdésem. Engem nem érdekel mások nyomora, hogy ők miért váltak, és mit szúrtak el. Én fél év együtt élés alatt is kiismertem annyira a férjem, hogy bátran hozzámenjek. Más meg nem annyira jó emberismerő, és rosszul választ. Ez van.
2014. júl. 3. 17:03
 24/38 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azért kérdezte mert hasonlóan érez mint te. A kezdet kezdetén a lángolás stb..

Én csak egy jó tanácsot mondok, ami szerinted vagy igaz vagy nem, azt mondják hogy 2 év környékén jönnek elő a dolgok. Akkor leesik a rózsaszín szemüveg, kezded meglátni a hibáit. És ha ezekkel együtt is kell akkor jöhet az elköteleződés. nálunk is két év volt ez az idő.

2014. júl. 5. 11:24
 25/38 anonim ***** válasza:
94%

4 éve vagyunk együtt , 2,5 éve házasok. A kapcsolatunkban, egymás iránti érzéseinkben, együttélésben sem, semmi probléma nem merült fel. Nyilván vannak más dolgok is ami próbára tesz egy kapcsolatot. Munkanélküliség is megvolt mindkét oldalon, azt is túléltük, illetve olyasmi is ért minket, amiért sok pár már elvált volna...de minket ez is csak megerősített. (nem, nem megcsalás téma)

Szóval szerintem marhára nem az idő számít, hanem a minőség amit együtt tölt az ember azzal akivel együtt van.

2014. júl. 5. 11:50
 26/38 anonim ***** válasza:
100%

25

De pont hogy az idő is számít, hiszen 1-2 hónap alatt nem lehet a felét sem végig élni pl annak amit te írtál.

Tehát egyrészről számít valamennyit az idő és az is amit te írtál. Hiszen idő nélkül nem éled meg együtt.

2014. júl. 5. 13:59
 27/38 anonim ***** válasza:
53%

Miárt baj, ha fél év után tervezik? MI 2,5 éve vagyunk együtt, ismerjük egymást, csaknem együtt is élünk másfél éve. Nyaraláson vártam idén nyáron hogy megkér, hát nem, úgyhogy kénytelen voltam rákérdezni. Jött a duma, merthogy ő már elvált, majd akar stb. Mikor? 2,5 év után már igenis illene (én 28 vagyok, ő idősebb tehát benne vagyunk az időben)

Én is fiatalabbon szerettem volna megállapodni, nem jött össze. MOst is azon gondolkodom, hogy elhagyom ezt a jelenlegi mulya alakot, és keresek valakit aki tényleg szeret. Mert ha minden összeillik, akkor szerintem tudni fogja és megteszi.

2015. szept. 19. 16:45
 28/38 A kérdező kommentje:

Köszönöm az új válaszolóknak! :)

A jelenlegi helyzet az, hogy még mindig begyütt vagyunk, hamarosan a második évfordulónkat ünnepeljük :)

Az egyetértés meg van, nincsen semmi probléma a kapcsolatunkban azóta sem, tiszteljük, szeretjük a másikat, mindent meg tudunk beszélni, álmaimban sem gondoltam volna hogy ilyen lehet "az igazi" társsal élni :) Minden nap egy ajándék! (Ez volt a nyálas ömlengés helye) :D

Az elmúlt egy évben külföldön éltünk és dolgoztunk, ez januárban telik le, majd visszamegyünk a párom országába, ahol lediplomázik (a doktoriját csinálja) és utána lesz esedékes az esküvő a tervek szerint :) (ha minden jól megy, természetesen) Beszéltünk már sokat róla, arról is hogy egy nagy helyett két kisebb ünnepség lenne a jobb, hiszen különböző országokban élnek a rokonaink, nem várhatjuk el, hogy az egyik család utazzon sokat. Ezek csak tervek, de jó érzés erről beszélni. Hát egyelőre ennyi :)

2015. okt. 5. 09:42
 29/38 anonim ***** válasza:
Jaj de jó! Sok boldogságot! :)
2015. okt. 5. 18:16
 30/38 anonim ***** válasza:
Gratulálok sok boldogságot!!!!
2015. okt. 6. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!