Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek számíthatok a közeljövőben eljegyzésre?
A párommal kicsit több mint fél éve vagyunk együtt, a kapcsolat legeleje óta együtt is élünk, egyikőnknek sem ez az első kapcsolata, nem vagyunk tinik sem, mindketten a 20-as éveinkben járunk, és nagyon boldogok vagyunk együtt. Szerelem volt első látásra, minden tökéletes, soha egyszer sem veszekedtünk, a többi kapcsolatra nem ez volt a jellemző már az elején sem, ezért is merem írni még akkor is ha csak pár hónapja vagyunk együtt, hogy úgy érzem ő az igazi, vele szeretném leélni az életem, és szerintem ő is így gondolja (beszéltünk is már róla, és mondta is). Húsvét környékén egyszer együtt sétálgattunk amikor valamilyen ügyben bementünk egy ékszerboltba, majd távozás előtt odahúzott ahhoz a pulthoz ahol a jegygyűrűk voltak és megkérdezte hogy nekem milyen gyűrű tetszik úgy általánosságban. Mondtam hogy nem tudom, még sosem gondolkoztam ezen, megnézegettem amik ott voltak és rámutattam párra ami tényleg szép volt. Kérdeztem hogy miért érdekli? Mondta hogy csak szeretné tudni, ha esetleg eljön az ideje, akkor hasznos ha tudja milyen stílusú tetszik nekem. Mennyire komoly egy ilyen "dolog"? Gondolom nem mindennap történik meg a párok között, hanem van jelentősége is. Szerintetek? :)
Ja, és nem szeretném ha az jönne le hogy siettetem a dolgot, mert szó sincs róla, tényleg nem rég óta vagyunk együtt, de ha mégis megtörténne gondolkozás nélkül tudnám a választ :)
Fejlemény... ha bárki követi még a kérdésem :) Megtörtént a lánykérés!!! Nem is lehetnék boldogabb :)
20 nappal a 3. évforduló előtt (párom szerint azon a napon túl magától értetődő lett volna) így meg teljes meglepetés volt. A helyszín gyönyörű, Izland legnagyobb vízesésének a tetején, bár nem is vártam kevesebbet tőle, szereti megadni a módját a dolgoknak :D Hát megérte várni. Ja és rákérdeztem, így utólag megbeszéltük hogy ő valóban nem gondolta volna hogy ekkora jelentőséget fogok tulajdonítani annak a napnak, amikor gyűrűket néztünk, de legalább tudta mi tetszik (csodálatos, ízlésemhez passzoló gyűrűt kaptam). Köszönöm még egyszer a sok hozzászólást mindenkinek!
Hát, mi szakítottunk a rákövetkező évben, aztán pár hónapra rá találkoztam valakivel, akit igazán szeretek, és akivel már együtt is élünk, és el is tudnám vele képzelni az életem :)
10-es válaszoló
Ha még itt van bárki és olvassa :)
Ma van az első házassági évfordulónk ❤️😊
De jó!! Gratulálok, remélem meg sem álltok az aranylakodalomig :)
10-es vagyok még mindig. Azóta képzeld, engem is eljegyeztek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!