Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennétek a helyemben? Ha ti már házasodnátok, családot alapítanátok, de a párotok még nem.
28-as vagyok.
Még annyit fűznék hozzá, hogy nem a fiatalságával van baj, hanem azzal hogy éretlen, és ez nem függ össze a korával.
Az én férjem pl 25 éves:)annyi most, mint én voltam amikor összeházasodtunk. 22 volt amikor elvett... Szóval a kor nem egyenlő az éretlenséggel:)
Ezért beszéltük meg a párommal az első hónapban (én 23, ő 25 volt), hogy mikor tervezünk gyereket. Mindketten házasságpártiak vagyunk, tehát nem is kérdés, hogy házasságban kezdenénk neki a babaprojektnek.
Szerencsére mindketten ugyanazt az időt gondoltuk. Amikor én 27-28 körül leszek, amikor ő 30 körül.
"Még nem érzi magát..." Erről már előttem mindent leírtak és tökéletesen egyetértek.
Ez az ember nem téged akar feleségének, és nem csak most, hanem 5 év múlva is így fogja gondolni.
Aki 27 évesen nem tudja eldönteni egy 6 éves kapcsolatról, hogy annak van értelme, vele élném le az életemet, az már régen rossz. Nem szeret már, és 5 év múlva sem fog eléggé szeretni a házassághoz..a családhoz pláne nem.
az, hogy esetleg nem akar házasodni nekem pl nem lenne baj (de neked igen)
az hogy gyerekkel várna pár évig, az is belefér
de ez nem: "Még nem érzi magát érettnek rá, hogy eldöntse kivel akar örökké együtt lenni."
megmondom mi vagy te neki; ingyen takarítónő/mosonő/szakácsnő és ingyen szex, de amint jön az IGAZI, pakol, megy, te meg ott állsz 30+évesen és pislogsz, hogy elment az idő
Nem letezik olyan hogy orokre.
A hazassag meg az hogy az allam elismer titeket mint ferj es feleseg.
A csaladalapitashoz nem szukseges, lasd Kovacs Akos enekest, aki kijelentette anno a felesegenek, hogy majd 2. (?) gyerek utan felesegul veszi.
utolsó!
Mondjuk vannak okos nők is a világon, akik ilyen pasihoz nem mennek hozzá...
Gyerek kell? Akkor előbb esküvő, utána esetleg 1-2 évvel, vagy 3-4 évvel jöhet a gyerek... akinek van egy csöpp esze, az nem szül házasság nélkül.
5 év után hagytam el az exem. Évek óta együtt éltünk, de a házasság még csak távoli terv se volt. Ha szóba került (márpedig elég gyakran szóba került, minden családi látogatáson, no meg a barátaink is sorra házasodtak), mindig csak majd, majd, mert még fiatal, még nem biztos a dolgában, stb.
Miután elhagytam, két hónapon belül lett egy barátnője, akit fél év után eljegyzett, másfél év múlva elvett. Na pont ennyire nem volt kész a házasságra... egyszerűen csak nem én kellettem mellé.
Ökös nők cö cö cö...
Egyébként a házasság egy keresztény egyház által az emberekre erőszakolt dolog.
De látom sokaknak az számít hogy meglegyenek gyűrűzve meg XYné nevet felvegyék, anélkül már el sem tudják képzeli a családi életet..
milyen egyház???:D Polgári esküvőről még nem hallottál?:)
Nem vagyok né, mert borzasztó nyanyásan hangzik...
sok hülye pasi hozzászóló.. qrvara nem a papír maga a lényeg. egyszerűen van akinek fontos h ország világ előtt a 2 ember kinyilatkoztassa h elkötelezik magukat egymás mellett egy életre. ha valaki ezt komolyan gondolja,tarthat is örökké. nem a cicoma a lényeg sem a ruha vagy ilyenek.. a szándék és az akarat. ennyi!
kérdezőnek!
férjem egészen addig nem akart házasodni-gyereketől meg rosszul volt-amig meg nem ismert. 1 szót sem szóltam se esküvőről se gyerekről-nem is gondoltam h kapkodni kéne- amikor ő már 2 hónap után megkért. meglepődtem,de megmondta h sosem érzett így senki iránt,el akar venni családot akar alapítani. én is akartam. 1 percig sem kételkedtem kettőnkben és most sem kételkedem. az elmult 9n év meggyőzött :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!