Elvált férfiak házasodnátok újra?
Ha igen akkor miért, ha nem akkor miért nem?
És ha lehet akkor tényleg csak elvált férfiak válaszoljanak, más úgyse tudja erre a választ.
Két egyetemi osztálytársam van, aki elváltak. Egyik sem akart újraházasodni, de "hölgyek" végül kizsarolták :-(
Az egyik indokot tudom: ő nagyon hitt abban, hogy egyszer megtalálja és feleségül veszi az Igazit, akivel leéli az egész életét. Már nem hisz ebben.
Apum újranősült.
Igaz, nem önszántából, nem igazán akart, de 2 gyerek és együttélés mellett, már mindegy volt neki. Azt mondta, ha a nőnek kell a papír, akkor legyen. Nem volt nagy felhajtású az esküvő, 6an voltak összesen. Azóta csak annyi változott a kapcsolatukban, hogy a nőnek a neve jelzi, hogy házas.
Reméltem, hogy lesz legalább egy olyan aki azt írja hogy igen újraházasodtam, önszántamból és azért mert nagyon szerelmes voltam
Úgy látom itt ilyen nincs.
A férjemmel a válása után ismerkedtem meg. Mondta, hogy soha többet házasság. Mondtam, hogy nekem mindegy, én egy normális kapcsolatot szeretnék, az már édesmindegy, hogy házassággal vagy anélkül. Ha szeret és a partnerem, nekem az elég.
Többet nem is került szóba, mivel nekem se volt fontos a házasság (ha van, az is jó, ha nincs, az is alapon). Néhány évvel később mégis megkérte a kezemet és összeházasodtunk.
Soha!Azért hogy megint elváljunk majd!
Persze én bennem is van hiba bőven.
Nem.
Nem bántam meg a házasságot sem, a válás is jó döntés volt. De ami utána következett!
Sokkal egyszerűbb kapcsolatban élni, így tényleg az érzelmek kerülhetnek előtérbe!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!