Fiúk, férfiak! Ti házasodnátok úgy egy szeretett nővel, hogy soha sem lesz gyereketek?
Én nem szivesen, mivel gyereke(ke)t szeretnék. De attól még simán házasodhatnék, mert többféle megoldás is létezik.
Pl. meddőség gyógyítása (a hivatalos, nyugati orvoslás elkerülésével többféle természetgyógyászati ág gyógyításával), örökbefogadás, szeretett partnerem "rábeszélésével" - végül közös megegyezés alapján... :)
Utóbbihoz: Ha annyira szeretjük egymást a "szeretett nővel", hogy akár el is vegyem, akkor alapból működik a megbeszélés, rábeszélés (nem= ráerőszakolás!), érvek-ellenérvek felsorakoztatása.
Lehet hogy csak nagy (nem anyagi!!!) nehézségek árán sikerül kilábalni a meddőség csapdájából, de ha igazán akarod, 1) képes leszel rá és 2) megéri...
28f
Én 10 éve boldog házasságban élek..A feleségemnek van az előző házasságából egy nagy fia(ő már 18 éves),de nekünk nincs közös gyermekünk.Mivel én sem akarok kisgyereket,és a feleségem sem akar szülni,így nincs vita köztünk..
A nevelt fiammal nagyon jó kapcsolatom van,és nekem ennyi bőven elég..Mi egymásért élünk már,és élvezzük az életet..
30/F
"Ha nem akar gyereket, akkor nem igazán nő."
Azért tedd hozzá, hogy SZERINTED, mert ez nem így van. Miből hiszed azt, hogy te tudod, mi a jó másnak?
Meddő nővel nem.
Aki nem szeretne azzal igen, max ha meggondolnám magam később elválnék.
Ne haragudjatok, de nem is akarom elhinni, hogy a mai vilagban meg el olyan ember, aki azt gondolja, hogy minden nonek kotelessege szulni...es ezt ugy mondom, hogy anya vagyok. Mindenki dontse el, hogy akar-e gyereket vagy sem, mert hatalmas felelosseg (elsosorban nem is anyagi felelosseg ez). Mindenkinek joga van ezt eldonteni.
Egyebkent en egyszer megkerdeztem a ferjemet, es azt mondta, hogy olyan novel nem hazasodott volna, aki nem akart volna gyereket, hisz o mindig is apa akart lenni. En ezt maximalisan megertem, mert nagyon fontos, hogy ebben a par egyet ertsen (vagy akarjon mindketto, vagy sem). Az, hogy meddo, az mas tema, arrol nem tehet es ott is vannak meg opciok. Ha viszont olyan eletfelfogasa van, hogy nem akar, mig mas akar, az a ket ember egyszeruen nem illik ossze, el fognak valni vagy szenvedni egymas mellett. Tehat ha szereti, de nem akar gyereket, a ferfi meg nagyon akar vagy epp forditva, nincs jovoje a kapcsolatnak, semmi ertelme belemenni ilyenbe. Hazassag elott kell az ilyet tisztazni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!